Koiratarvikkeet netistä
Monitoimitalutin Feel Braid BGB, musta, Feel Active
Feel Active

Monitoimitalutin Feel Braid BGB, musta, Feel Active

42,99€

Monitoimitaluttimet ovat erittäin käteviä. Riippuen käyttötarpeistasi voit aina säätää talutinta joko pidemmäksi tai lyhyemmäksi. Voit valita useasta eri leveysvaihtoehdosta itsellesi ja tarpeisiisi sopivan taluttimen. Sopii harrastelijalle ja ammattilaiselle. Oiva apu koulutuksessa Hihnakäyttäytyminen on osa koiran arkea. Opettaminen kannattaa aloittaa jo pennusta pitäen, sillä aikuisen.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  42,99€
  Musta, 18 mm x 300 cm
  0,002 € / Mustammxcm
 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  42,99€
  Ruskea 18 mm x 300 cm
  0,002 € / Ruskeammxcm
 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  52,99€
  Musta 22 mm x 300 cm
  0,002 € / Mustammxcm
from €42.99 to €52.99 3
42.99 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
42.99 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
52.99 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle

Monitoimitaluttimet ovat erittäin käteviä. Riippuen käyttötarpeistasi voit aina säätää talutinta joko pidemmäksi tai lyhyemmäksi. Voit valita useasta eri leveysvaihtoehdosta itsellesi ja tarpeisiisi sopivan taluttimen. Sopii harrastelijalle ja ammattilaiselle.

Oiva apu koulutuksessa

Hihnakäyttäytyminen on osa koiran arkea. Opettaminen kannattaa aloittaa jo pennusta pitäen, sillä aikuisen koiran hihnakäyttäytymistä on vaikea enää korjata. Hihnakäyttäytymisen opettelua varten kannattaa hankkia itselleen kunnolliset työkalut, joihin lukeutuvat muun muassa kestävä ja monipuolinen hihna. Monitoimihihna sopii myös koiran luoksetulokoulutukseen, sillä hihnan pituutta voi säätää ja siten vaikeuttaa harjoitusta sopivasti asteittain. Pisimmillään taluttimen pituus on jopa 3 metriä, kun taas lyhyimmillään se on noin 1,5 metriä. Remmin leveys on myös valittavissa, jolloin löydät omaan käteesi sopivan taluttimen. Monitoimitalutin Feel Braid BGB on valmistettu erittäin korkealaatuisesta naudannahasta, joka kestää käytössä pitkään oikein huollettuna. Lukot taas on valmistettu teräksestä. Pituutta säädellään siirtämällä lukkoa remmissä olevien renkaiden välillä. Talutinta voidaan käyttää myös tavallisten lenkkien yhteydessä.

Luoksetulo on yksi koiran tärkeimmistä opeista ja sen harjoittelu kannattaa aloittaa ajoissa. Luoksetulo voi pelastaa koiran hengen joku päivä. Koska luoksetulo on yksi vaikeimmista käskyistä oppia, se vaatii paljon kertaamista ja sinnikkyyttä. Feel Braid taluttimen avulla pystyt pitämään aluksi pentusi tarpeeksi lähellä, ennen kuin vaikeutat harjoittelua. Pitkä hihna helpottaa mahdollisen karkulaisen kiinni saamista. Pitkä hihna auttaa myös lenkeillä. Sinun ei esimerkiksi tarvitse olla puoliksi ojassa koiran mennessä asioilleen. Koiran on myös mahdollista päästä nuuskuttelemaan luvan kanssa hajuja hiukan pidemmältä, esimerkiksi vastakkaiselta ojanpientareelta. Myös jäljitysharjoituksissa pitkästä nahkavalmisteisesta remmistä voi olla hyötyä.

Feel Braid monitoimitalutin

 • Sopii ammattilaiselle ja harrastelijalle
 • Säädettävä remmi: 1,5 - 3 metriä
 • Valmistettu laadukkaasta naudannahasta
 • Erinomainen apu esimerkiksi luoksetulo harjoituksissa

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun