Canagan Dinner kalkkuna-ankka, 400g
Canagan

Canagan Dinner kalkkuna-ankka, 400g

3,49€
(0)
Canagan Dinner kalkkuna-ankka on täysin viljaton ja maistuva täysravinto kaikille koirille. Tuote sisältää erittäin laadukkaita raaka-aineita oikeassa suhteessa, kuten tuoretta lihaa tai kalaa, maistuvia luomukasviksia sekä koiran hyvinvoinnille tarpeellisia vitamiineja ja hivenaineita. Valmisteessa on erinomainen maistuvuus ja ravintosisältö Valmisteessa on käytetty myös bataattia antamaan.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  3,49€
from €3.49 to €3.49 1
3.49 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
Canagan Dinner kalkkuna-ankka, 400g hinnan kehitys

Canagan Dinner kalkkuna-ankka on täysin viljaton ja maistuva täysravinto kaikille koirille. Tuote sisältää erittäin laadukkaita raaka-aineita oikeassa suhteessa, kuten tuoretta lihaa tai kalaa, maistuvia luomukasviksia sekä koiran hyvinvoinnille tarpeellisia vitamiineja ja hivenaineita.

Valmisteessa on erinomainen maistuvuus ja ravintosisältö

Valmisteessa on käytetty myös bataattia antamaan koiralle pitkäkestoista energiaa ja vihersimpukkaa, joka toimii hyvänä glukosamiinin lähteenä. Glukosamiini on luonnostaan nivelissä olevaa tärkeää ainetta, joka vähenee iän myötä ja siksi ainetta usein käytetään nivelten rappeutumisen ehkäisemiseen ja hoitoon niin eläimillä kuin myös ihmisillä. Glukosamiini toimii yhtenä tärkeänä rakenneosana nivelten pinnoille, nivelnesteelle, rustoille ja selän välilevyille. Koirilla glukosamiini kuuluu päivittäisiin perusravintolisiin, joita annetaan erityisesti agilityä harrastaville koirille. Canagan Dinner kalkkuna-ankka täysravinto pitää koirasi mielen virkeänä ja turkin kiiltävänä päivästä toiseen. Täysravinto sisältää kuluttajan valinnan mukaan ostettuna 60-70% herkullista lihaa tai kalaa. Tuote sopii kaikenlaisille koirille, iästä, painosta tai rodusta riippumatta. Canagan Dinner kalkkuna-ankka on maukas ja ravitsemuksellisesti täysipainoinen ravinto. Tuote sisältää oikeassa suhteessa lihaa, kalaa ja vihanneksia.

Herkullinen märkäruoka saa koiran kuin koiran ja omistajankin suun täyteen hymyyn. Valmiste on erinomainen valinta nirsommallekin koiralle, sillä valmisteen herkulliset tuoksut ja maut saavat hetkessä veden herahtamaan kielelle. Kysymyksessä on maistuva koiranruoka, joka herättelee myös mahdollisesti kadoksissa olevan ruokahalun nopeasti takaisin. Antamalla koirallesi sekä märkä- että kuivaruokaa hyödynnät helposti molempien parhaimmat puolet, esimerkiksi märkäruoka on erittäin loistava nesteen lähde. Valmisteen luonnollinen kosteus on 75 %. Tuote on erinomainen vaihtoehto myös koirille, joilla on ongelmia hampaiden ja oikean purennan kanssa, jolloin märkäruoka on aina helpompi syödä. Canagan Dinner kalkkuna-ankka on täydellinen koiranruoka, jossa yhdistyvät laadukas energia ja koiran päivittäin tarvitsemat vitamiinit, hivenaineet, rasvat ja proteiinit.

Valmiste ei sisällä lisättyjä väri-, maku- tai säilöntäaineita

 • Valmisteen senior ja light vaihtoehdot sisältävät korkeammat pitoisuudet kondroitiinia ja glukosamiinia, jotka yhdessä tukevat koiran nivelten hyvinvointia
 • Herkullinen Canagan-märkäruoka on täysin viljaton täysravinto

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun