Koiran peti Trixie Juno
Trixie

Koiran peti Trixie Juno

44,95€
(0)
Koiralle on tärkeää, että sillä on oma peti tai edes paikka, jonne se voi vetäytyä omaan rauhaansa. Etenkin pennut tarvitsevat rauhallisen nukkumapaikan, jotta päivän touhut ja opit voidaan käydä läpi levollisesti. Lemmikin rentouttaviin unihetkiin Koiran koulutuksen kannalta on myös ihanteellista opettaa omalle lemmikille tämän oma paikka. Kaikki eivät välttämättä halua koiraa sänkyynsä.... Lue lisää
 

Koiralle on tärkeää, että sillä on oma peti tai edes paikka, jonne se voi vetäytyä omaan rauhaansa. Etenkin pennut tarvitsevat rauhallisen nukkumapaikan, jotta päivän touhut ja opit voidaan käydä läpi levollisesti.

Lemmikin rentouttaviin unihetkiin

Koiran koulutuksen kannalta on myös ihanteellista opettaa omalle lemmikille tämän oma paikka. Kaikki eivät välttämättä halua koiraa sänkyynsä. Tämän takia oma peti koiralle on mukava lisä kotiin esimerkiksi olohuoneen nurkkaan. Vanha koira kiittää myös, kun on pehmeä makuupaikka. Trixie Juno koiran pedistä löytyy reunat, joille koira voi painaa päänsä kuin tyynylle. Pään lepuuttaminen pedin reunalla antaa koiralle myös mahdollisuuden seurata perheensä touhuja. Trixie Juno koiran pedissä on myös erittäin kaunis ja harmoninen verhoilu, joten se sopii hyvin kodin sisustukseen. Miellyttävä kokonaisuus yhdistyy hillityn printtikuosin ja harmaansävyisen sisäkankaan avulla. Koiran peti on täytetty jämäkkäällä täytteellä, jonka ansiosta peti pitää muotonsa käyttöjen välissä. Petiin on mukava käpertyä pitkän päivän jälkeen ottamaan nokoset.

Moni koiran omistaja tosin varmaan pohtii, miten pedin saa pidettyä puhtaana. Koiran ominaishaju tarttuu kuitenkin pedin päälliseen ja kuraisella kelillä petiin kantautuu mutaa ja hiekkaa. Onneksi pedin puhtaana pitäminen on kuitenkin erittäin helppoa. Kun koirasi peti tulee likaiseksi, voit irrottaa päällisen ja heittää sen pesuun. Päällinen kestää konepesun 30 asteessa. Sisätyyny tulee taas pestä käsin, jottei tyyny ja sen täyte kärsi. Monet pedit myös voivat liukua lattiaa pitkin, mikäli lemmikki päättää nopeasti asettua makuulle. Trixie Junossa tällaisia ongelmia ei kuitenkaan ole, sillä pohjasta löytyy non-slip-kangas, joka pitää pedin paikoillaan. Peti on saatavana kahdessa eri koossa. Muista mitoittaa peti koiraasi isommaksi, jotta sillä olisi tilaa sekä käpertyä kerälle, että maata kyljellään mukavasti.

Trixie Juno koiran pedin parhaat puolet

 • Konepestävä (30°C) päällinen ja käsinpestävä sisätyyny
 • Reunallinen peti, jonka pohja on non-slip-kangasta
 • Sisältää jämäkkää täytettä, joka pitää hyvin muotonsa
 • Löytyy useassa eri koossa

  4 1 5 1

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun