Racinel Black Label Sport Agility
Racinel

Racinel Black Label Sport Agility

34,95€
36% alennusta 54,90€
(0)
Racinel Black Label Sport&Agility on aktiivisen koiran ruoka, joka on gluteeniton ja viljaton. Tuotteen valmistuksessa on panostettu tarkasti koiran nivelten hyvinvointiin. Valmiste sisältää tarkoin suunnitellun koostumuksen kondroitiinia, glukosamiinia ja C- vitamiinia sekä kylmäpuristettua lohiöljyä, jotka yhdessä tukevat harrastavan koiran hyvinvointia. Liikkuvan ja harrastavan koiran ruoan.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  34,95€
  12 kg
  2,91 € / kg
from €34.95 to €34.95 1
34.95 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle

Racinel Black Label Sport&Agility on aktiivisen koiran ruoka, joka on gluteeniton ja viljaton. Tuotteen valmistuksessa on panostettu tarkasti koiran nivelten hyvinvointiin. Valmiste sisältää tarkoin suunnitellun koostumuksen kondroitiinia, glukosamiinia ja C- vitamiinia sekä kylmäpuristettua lohiöljyä, jotka yhdessä tukevat harrastavan koiran hyvinvointia.

Liikkuvan ja harrastavan koiran ruoan pitää olla sulavaa

Racinel Black Label Sport&Agility valmiste sisältää laadukasta ja hyvin sulavaa siipikarjan proteiinia. Valmisteessa on erityinen kuitukoostumus, joka auttaa normaalia suoliston toimintaa ja ruoan sulatusta. Immuunijärjestelmän ja lihasten tärkeän toiminnan tukemiseen valmisteessa on käytetty hyvin imeytyvää seleeniä ja sinkkiä. Tuote on tanskalaisen eläinlääkärin suunnittelema koiranruoka pohjoismaisille koirille. Racinel Black Label koiranruoat valmistetaan tehtaassa, jolle on myönnetty arvostettu elintarviketurvallisuus ISO 22000 -sertifikaatti. Korkealuokkaiset raaka-aineet tuotteen valmistukseen tulevat EU:n alueelta, mutta silti aina ensisijaisesti Tanskasta. Valmisteesta koira saa kaikki päivittäin tarvitsemansa vitamiinit, hivenaineet ja kivennäisaineet elimistön hyvinvointiin sekä elintärkeän proteiinin, luuston ja lihaksiston hyvinvoinnin takaamiseksi. Liikkuva koira on onnellinen koira, saadessaan hyvältä maistuvaa ja terveyttä ylläpitävää ravintoa. Muista, että koiralla pitää aina olla myös juotavana puhdasta ja raikasta vettä.

Rasvat ovat koiralle paras energianlähde. Rasva sisältää monia tärkeitä rasvahappoja, jotka ovat välttämättömiä koiran turkin ja ihon hyvinvoinnille. Tuote sisältää hydrolysoitua ja käsiteltyä eläinvalkuaista, (36,5% siipikarjaa, kanaa, kalkkunaa ja ankkaa), hernettä, (20%), perunatärkkelystä, kananrasvaa, kuivattua juurikasta, leikekuitua, kylmäpuristettua lohiöljyä, kuivattuja kananmunia, natriumkloridia, dikalsiumfosfaattia, lesitiiniä, rapsiöljyä, glukosamiinia, kondoitiinia, sikuri-inuliinia ja oligosakkarideja. Valmisteen ravintoainekoostumus pitää sisällään valkuaista 32 %, rasvaa 16%, raakakuitua 3,0 %, hehkutusjäännöstä 7,0 %, kosteutta 9,0 %, kalsiumia 1,3 % ja fosforia 1,0 %. Koiran ravinnon sisältämät rasvat vaikuttavat aina ruoan maistuvuuteen. Rasvan laadulla on iso merkitys turkin hyvinvointiin. Siipikarjanrasva on laadultaan koiralle paras. Tarvittava rasvan määrä riippuu koiran aktiivisuudesta ja lisääntyneestä, tai vähentyneestä energiantarpeesta.

Valmiste on vehnätön, gluteeniton ja viljaton

 • Tuotteen valmistuksessa on otettu tarkasti huomioon koiran nivelten hyvinvointi
 • Valmiste tarjoaa ihanteellisen koostumuksen kondroitiinia, glukosamiinia ja C- vitamiinia

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun