Vedonestovaljaat Easy Walk Deluxe, Petsafe
Petsafe

Vedonestovaljaat Easy Walk Deluxe, Petsafe

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Petsafen valmistamat Easy Walk Deluxe -vedonestovaljaat auttavat pitämään koiran vetämisen hallinnassa. Vetäminen onkin monen koiran ongelmakäytöstä, joka täytyy saada kitkettyä pois. Vedonestovaljaat auttavat omistajaa tässä ongelmassa.

Mukavaa, mutta hellää ohjausta

Easy Walk Deluxe -vedonestovaljaat ohjaavat koiraa hellävaraisesti haluttuun käyttäytymismalliin. Niissä on pehmusteet, jotka tekevät koiran olosta mukavan. Pehmusteiden vuoksi koira ei satuta itseään edes silloin, kun se vetää. Valjailla voidaan rajoittaa koiran vetämistä ohjaamalla koiraa taluttajaan päin vetotilanteissa. Yksinkertaisesti sillä siis muutetaan koiran liikesuuntaa ja vähitellen koira oppii olemaan vetämättä. Vedonestovaljaita käytetään monesti opettamistilanteessa, mutta ne voivat toimia koiran valjaina joka lenkillä. Valjaat eivät koskaan kurista koiraa, eivätkä saa aikaan sellaista tunnetta, että koira ei pystyisi hengittämään. Ohjaamistarkoituksessa tämä onkin erittäin tärkeää, koska koira oppii paremmin, kun ohjaaminen on selkeää, mutta ystävällistä. Paketti sisältää valjaiden lisäksi 180 cm pituisen taluttimen. Tämän paketin avulla koiranomistaja pääsee kouluttamaan koiraa olemaan vetämättä lenkillä.

Petsafen Easy Walk Deluxe -vedonestovaljaita on saatavana useassa eri koossa, joten jokaiselle koiralle löytyy takuulla sopivat valjaat. Valjaat kiinnitetään rintarangan päällä olevalla kiinnikkeellä. Valjaissa on kaksi pikalukkoa, jotka voi napsauttaa kiinni tai auki vaikka yhdellä kädellä. Valjaista löytyy myös neljä säätömahdollisuutta. Niillä valjaat saadaan sopimaan koiran päälle napakasti, mutta hellävaraisesti. Valjaiden neopreenivuoraus tekee käytöstä mukavaa. Easy Walk Deluxe -vedonestovaljaista on saatavana useita eri kokoja. Kokoja ovat S, S/M, M/L ja L. Koko valitaan koiran koon perusteella. Koon kanssa kannattaa kuitenkin olla tarkkana, ettei osta vahingossa liian pieniä tai isoja valjaita.

Vedonestovaljaat ovat mukavat käyttää

  • Kokoja kaikille koirille
  • Neopreenipehmuste tuntuu mukavalta päällä
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun