Koiratarvikkeet netistä
Canagan Free-Run Chicken
Canagan

Canagan Free-Run Chicken

22,99€

Canagan Free-Run Chicken on koiranruoka, joka sopii myös erilaisista allergioista kärsiville koirille. Tuotteessa on oikeassa suhteessa rasvoja, proteiinia, hiilihydraatteja, kasviainesosia ja vihanneksia. Canagan Free-Run Chicken sopii kaikenikäisille koirille. Tuote on helposti sulavaa ja hellii koiran elimistöä Canagan-ruokien täysipainoinen ja maistuva koostumus.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  22,99€
  2 kg
  11,5 € / kg
 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  49,99€
  6 kg
  8,33 € / kg
 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  84,90€
  12 kg
  7,08 € / kg
from €22.99 to €84.9 3
22.99 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
49.99 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
84.9 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle

Canagan Free-Run Chicken on koiranruoka, joka sopii myös erilaisista allergioista kärsiville koirille. Tuotteessa on oikeassa suhteessa rasvoja, proteiinia, hiilihydraatteja, kasviainesosia ja vihanneksia. Canagan Free-Run Chicken sopii kaikenikäisille koirille.

Tuote on helposti sulavaa ja hellii koiran elimistöä

Canagan-ruokien täysipainoinen ja maistuva koostumus jäljittelee koirien originaalia ravintoa. Canagan Free-Run Chicken on GMO-vapaa ja viljaton, eikä siinä ole mitään kemiallisia väri- ja makuaineita. E-Vitamiini toimii tuotteen turvallisena säilöntäaineena, ja testatun tuotteen korkea vitamiinitaso on taattu aina parasta ennen -päiväykseen asti. Tuote pitää säilyttää aina viileässä ja kuivassa paikassa, jolloin se säilyy mehevänä ja aromikkaana koirasi päivittäistä ruokintakertaa varten. Muistathan, että kaikki koirat ovat ainutlaatuisia yksilöitä, joiden optimaaliseen päivittäiseen ruoka-annoksen kokoon vaikuttavat koirasi aktiivisuus, ikä, aineenvaihdunnan toimivuus ja ympäristö. Canagan Free-Run Chicken sopii niin pienille koiranpennuille kuin aikuisiässä oleville koirille. Tuote sisältää kuivattua kanaa ja tuoretta luutonta kanaa. Tuote on tarkoin kehitelty vitamiinien, hiven- ja kivennäisaineiden, proteiinin, seleenin ja fosforin lähde, joka tekee hyvää koirasi päivittäiselle hyvinvoinnille.

Tuotteen sisältämä bataatti on erittäin helposti sulava ja hitaasti vapautuva energian lähde. Tuote on myös erinomainen liukoisen kuidun lähde. Merilevä tarjoaa luonnollisen ja arvokkaan mineraalien lähteen, joka sisältää jodia tukemaan kilpirauhasen toimintaa ja kontrolloimaan aineenvaihduntaa. Kehäkukka on kaikkien suomalaisten tuntema yrtti, joka tarjoaa tulehduksia vähentäviä antimikrobisia ominaisuuksia, vahvistaa immuniteettia ja stimuloi valkosoluja. Karpalo edistää virtsateiden terveyttä ja sisältää erittäin runsaasti C-vitamiinia. Kamomilla rauhoittaa ja vähentää levottumuutta sekä stressiä. Canagan Free-Run Chicken on tasapainoitettua ravintoa koirasi hyödyksi. Ravinnon tasapainolla tarkoitetaan aina ruoan sisältämien ravintoaineiden oikeaa suhdetta. Tärkeää on aina muun muassa kalsiumin ja fosforin tasapaino. Fosfori ja kalsium toimivat toistensa vastavaikuttajina, joka tarkoittaa, että jos koiralle annetaan ruoan mukana liikaa fosforia, niin kalsiumin saanti vaikeutuu.

Canagan Free-Run Chicken pitää suoliston terveenä

 • Tuotetta voi tarjota jo vieroitusvaiheessa oleville koiranpennuille liotettuna veteen. 5–6 viikon kuluttua voi vähitellen siirtyä kokonaan kuivaruokaan.
 • Canagan ruoat sopivat kaiken ikäsille koirille, joten minkäänlaisia penturuokia ei tarvita.

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun