Canagan Small Breed Country Game
Canagan

Canagan Small Breed Country Game

24,99€

(0)
Canagan Small Breed Country Game on täysravinto, joka on kehitetty vastaamaan erityisesti pienien koirarotujen tarpeita. Riistanmakuinen tuote sisältää esimerkiksi ankkaa, jänistä ja peuraa sekä vihanneksia. Tuotteessa ei ole lainkaan viljaa. Canagan Small Breed Country Game – suunniteltu pienille koirille Canagan Small Breed Country Game -täysravinto tarjoaa koirallesi ensiluokkaista ja.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  24,99€
  2 kg
  12,5 € / kg
 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  54,90€
  6 kg
  9,15 € / kg
from €24.99 to €54.9 2
24.99 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
54.9 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle

Canagan Small Breed Country Game on täysravinto, joka on kehitetty vastaamaan erityisesti pienien koirarotujen tarpeita. Riistanmakuinen tuote sisältää esimerkiksi ankkaa, jänistä ja peuraa sekä vihanneksia. Tuotteessa ei ole lainkaan viljaa.

Canagan Small Breed Country Game – suunniteltu pienille koirille

Canagan Small Breed Country Game -täysravinto tarjoaa koirallesi ensiluokkaista ja maistuvaa ravintoa. Nappuloiden koossa on huomioitu pienet koirat, sillä nappulat ovat normaalia pienempiä. Koostaan huolimatta nappuloiden lihapitoisuus on kuitenkin erittäin korkea ja tuotteen sisältämä liha on riistaa. Tarkoin valituista raaka-aineista valmistettu täysravinto ei puolestaan sisällä minkäänlaisia keinotekoisia väri-, täyte- ja makuaineita tai hormoneja. Canagan Small Breed Country Game sopii viljattomuutensa vuoksi hyvin myös monille herkkävatsaisille koirille ja se soveltuu jopa pienille koiranpennuille. Pennuilla ruoka kannattaa liottaa aluksi. Hiilihydraattien lähteenä tuotteessa on käytetty bataattia, joka sisältää runsaasti ruuansulatukselle tärkeää kuitua. Bataatti on helposti sulavaa ja se antaa koirallesi pitkäkestoista energiaa. Tuotteeseen on lisätty myös erilaisia vihanneksia ja kasveja, joista koira saa paljon vitamiineja.

Canaganin tuotteissa pyritään jäljittemään mahdollisimman tarkasti koirien ruokavaliota. Niissä yhdistyvät siis hyvä maku ja loistavat ravintoarvot. Tuotteiden lihapitoisuus on vähintään 60 prosenttia ja niiden valmistuksessa on käytetty runsaasti vihanneksia. Canagan Small Breed Country Game sisältää lisäksi myös esimerkiksi kehäkukkaa, merilevää, karpaloa sekä kamomillaa. Kehäkukka tukee valkosolujen tuotantoa ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Canagan Small Breed Country Game on GMO-vapaa tuote. Koirasi saa parasta mahdollista ravintoa, eikä sinun tarvitse enää huolehtia, saako koirasi kaikki tarvittavat ravintoaineet ruoasta. Koirasi pysyy terveempänä ja saa lisää energisiä elinvuosia sinun ja koirasi iloksi. Muista tarjota aina raikasta vettä koirallesi ruoan yhteydessä.

Parasta ravintoa koirallesi

 • Täysin viljaton ja GMO-vapaa
 • Monipuolinen täysravinto pienille koirille

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun