Buster - Pohjavillahara

Buster - Pohjavillahara

6,23€
30% alennusta 8,90€
(0)
Buster - Pohjavillahara Turkinlaaduissa on eroja koirasta riippuen. Yleisesti koiran turkinhoitoon riittää pesu silloin tällöin ja säännöllinen harjaus tasapainoisen ruokinnan lisäksi. Buster Pohjavillahara auttaa irrottamaan pohjavillan hellästi ja nopeasti. Säännöllisellä harjauksella koiran turkki ja iho voivat hyvin Turkinhoitotapoja.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  6,23€
  8,90€
  S
from €6.23 to €6.23 1
6.23 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
Buster - Pohjavillahara hinnan kehitys

Buster - Pohjavillahara

Turkinlaaduissa on eroja koirasta riippuen. Yleisesti koiran turkinhoitoon riittää pesu silloin tällöin ja säännöllinen harjaus tasapainoisen ruokinnan lisäksi. Buster Pohjavillahara auttaa irrottamaan pohjavillan hellästi ja nopeasti.

Säännöllisellä harjauksella koiran turkki ja iho voivat hyvin

Turkinhoitotapoja on liki yhtä paljon kuin on olemassa koiraharrastajia. Se ohje, joka yhdelle on todettu toimivaksi, ei kuitenkaan välttämättä tarkoita sitä, että se sopii jollekulle toiselle. Lyhytkarvaiset koirat vaativat erilaisen turkinhoitotavan kuin pitkäkarvaiset kaverit. Pitkäkarvaiset koirat saavat usein takkuja etenkin kainaloihin, nivusiin, korvien taakse ja joskus myös kuonon alueelle. Takkujen selvitykseen sopivat parhaiten suorapiikkiset harjat. Lyhytkarvaisia koiria tulee harjata tiheämmin etenkin karvanlähdön aikana. Aluskarva on koirilla tiheää ja se alkaa irtoamaan yleensä keväisin ja syksyisin. Irtoamista voi toki nopeuttaa pesemällä lemmikkinsä ja totta kai säännöllisellä harjaamisella. Buster pohjavillahara on erinomainen apu karvanlähdönaikoina. Pohjavillahara irrottaa hellästi kaiken irtokarvan ja pohjavillan vahingoittamatta päällimmäistä karvaa. Harjaaminen auttaa myös lian ja takkujen poistamista koiran turkista.

Harjaaminen voidaan suorittaa esimerkiksi ulkona, jolloin irtoava karva ei leiju pitkin kodin lattioita. Harjaaminen tulee aina tehdä koiran turkin kasvusuunnan mukaan, jottei harjauksesta tule epämiellyttävä kokemus. Buster Pohjavillaharassa on pyöreähköt kärjet, jotka tuntuvat mukavalta koiran ihoa vasten. Harjaamalla parannat koirasi pintaverenkiertoa ja stimuloit samalla turkin luontaisten öljyjen syntymistä. Öljyt myös levittäytyvät tasaisesti turkkiin, jolloin turkki kiiltää kauniisti. Pentu kannattaa totuttaa harjaamiseen jo hyvissä ajoin. Tämä on hyvä tapa samalla opettaa pentu siihen, että sitä käsitellään. Kun pentu oppii, että harjaaminen on positiivinen asia, on turkin hoitaminen huomattavasti helpompaa, kun koira on kasvanut aikuiseksi.

Buster Pohjavillaharan nippelitiedot

 • Kaksi eri kokoa: M ja S
 • Irrottaa hellästi pohjavillan ja muut irtokarvat
 • Ei vahingoita päällimmäistä karvaa

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun