Acana Regionals Wild Prairie Dog
Acana

Acana Regionals Wild Prairie Dog

Acana Regionals Ranchlands Dog Acana Regionals Wild Prairie Dog Acana Regionals Pacifica Dog
19,99€

00.0
(0)
Tuote sisältää tuoretta ja vapaana kasvanutta kanaa, kalkkunaa, kananmunia ja luonnonkalaa. Acana Regionals Wild Prairie Dog ravitsee koiran luonnollisesti ilman lisäaineita. Paljon proteiinia ja vähän hiilihydraatteja sisältävä tuote tarjoaa koirallesi maistuvan päivittäisen ruokahetken. Täysravinnon koostumus jäljittelee koiran ravintoa luonnossa. Tuote sisältää vapaana kasvanutta kanaa.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  4-5 päivää
  Toimituskulut
  4,9 €
  Yli 49 € tilauksissa ilmainen toimitus
  19,99€
  2 kg
  10 € / kg
 • Toimitusaika
  4-5 päivää
  Toimituskulut
  4,9 €
  Yli 49 € tilauksissa ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  69,99€
  11,4 kg
  0,61 € / kg
from €19.99 to €69.99
Acana Regionals Wild Prairie Dog hinnan kehitys

Tuote sisältää tuoretta ja vapaana kasvanutta kanaa, kalkkunaa, kananmunia ja luonnonkalaa. Acana Regionals Wild Prairie Dog ravitsee koiran luonnollisesti ilman lisäaineita. Paljon proteiinia ja vähän hiilihydraatteja sisältävä tuote tarjoaa koirallesi maistuvan päivittäisen ruokahetken.

Täysravinnon koostumus jäljittelee koiran ravintoa luonnossa.

Tuote sisältää vapaana kasvanutta kanaa, kalkkunaa ja kananmunia, sekä kalaa. Ruoka sisältää myös koiran ruoansulatusta helliviä vihanneksia, marjoja ja hedelmiä. Korkealuokkainen täysravinto sisältää tarkkaan kehitellyn ja tasapainoisen yhdistelmän erilaisia eläinproteiineja. Täysravinto on terveellinen ja viljaton, joka sisältää hiilihydraatteja noin 25%, jotka omaavat matalan glykeemisen indeksin. Glykeeminen indeksi kertoo imeytyvien hiilihydraattien vaikutusta verensokeriin. Acana käyttää tuotteissaan vain parhaita mahdollisia raaka-aineita. Tuotteessa on 70% lihaa, josta 50 % on aina tuoretta. Paikallisten maanviljelijöiden ja kalastajien tehtävänä on toimittaa aidot raaka-aineet tuoreena valmistajan käyttöön. Täysravinto on puhdasta, aitoa ja läheltä tulevaa ruokaa, johon ei ole lisätty minkäänlaisia säilöntäaineita. Täysravinnon valmistusaineluettelosta tulee esiin korkea laatu ja osaaminen. Täysravinto on Kanadassa valmistettu terveellinen tuote, joka sopii päivittäiseen ruokavalioon vaativallekin koiralle.

Acana Regionals Wild Prairie Dog on laadukas täysravinto aikuisille koirille. Asiantuntemuksella laadittu täysravinto pitää koiran terveenä ja elinvoimaisena päivästä toiseen. Tuote jäljittelee koiran aitoa päivittäisen ravinnon koostumusta luonnossa. Koiran täysravinto sisältää monia tärkeitä vitamiineja, jotka säätelevät tarkkaan koiran ruoansulatusta Tuote ei sisällä tapiokaa eikä perunaa, vaan lähellä tuotettuja matalan glykeemisen indeksin omaavia kikherneitä ja linssejä. Tuote ei ole geenimuunneltu eikä sisällä mitään kasviproteiinitiivistettä. Tuotannossa on aina pyritty siihen, että valmiissa täysravinnossa on tuoreiden raaka-aineiden luonnolliset ominaisuudet jäljellä. Puhdas ja luonnonmukainen ravinto edistää parhaimmalla mahdollisella tavalla koiran päivittäistä terveyttä, eloisuutta ja hyvinvointia.

Täysravinto sopii hyvin myös allergisille koirille

 • Acana Wild Praire Dog täysravinto noudattelee koiran luonnollista ruokavaliota, eli ruoka sisältää lihan lisäksi sisäelimiä ja ravinteikasta maksaa
 • Matalaglykeemiset herneet ja linssit vapauttavat hitaasti energiaa, joka ylläpitää elimistön tasaista verensokeria.

 • Tuotemerkki: Acana
 • Verkkokauppa: Zooplus
 • Toimitusaika: 4-5 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 €
  Yli 49 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun