Koiratarvikkeet netistä
Trimmauskone Aesculap Akkurata

Trimmauskone Aesculap Akkurata

Trimmauskoneenterä Aesculap Akkurata Trimmauskone Aesculap Akkurata
235,00€
Koiran turkin hoitaminen vaatii joskus vähän ylimääräistä työtä. Harjaaminen kuuluu arkeen, mutta joidenkin koirien turkki taas pitää trimmata lyhyeksi, jotta koiran iho pysyy terveenä. Trimmauskone Aesculapilta auttaa sinua tekemään koirasi olon mukavaksi. Johdoton trimmaus kone koiran turkinhoitoon Koirien turkin hoitoon menee oma aikansa. Lyhytkarvaisten koirien kohdalla riittää harjaus.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  235,00€
from €235 to €235 1
235 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle

Koiran turkin hoitaminen vaatii joskus vähän ylimääräistä työtä. Harjaaminen kuuluu arkeen, mutta joidenkin koirien turkki taas pitää trimmata lyhyeksi, jotta koiran iho pysyy terveenä. Trimmauskone Aesculapilta auttaa sinua tekemään koirasi olon mukavaksi.

Johdoton trimmaus kone koiran turkinhoitoon

Koirien turkin hoitoon menee oma aikansa. Lyhytkarvaisten koirien kohdalla riittää harjaus ja pesu silloin tällöin, kun taas pitkäkarvainen turkki vaatii enemmän hoitoa. Moni hoitaa koiransa turkin ulkona, jolloin karvat eivät päädy huoneiden nurkkiin kasaantumaan. Trimmauskone sopii esimerkiksi karkeakarvaisten koirien turkin hoitoon. Yleensä karkeakarvaisten koirien turkki trimmataan viikoittain, mikäli haluaa pitää koiran turkin näyttelykunnossa. Myös villakoirien turkit tulee hoitaa säännöllisesti, noin kymmenen viikon välein. Trimmauskone Aesculap Akkurata tekee trimmauksesta helppoa. Tämä trimmauskone on kevyt ja vahva. Se sopii hyvin ammattilaisen käsiin. Koneen pieni koko tekee koiran naaman, tassujen ja jalkojen trimmauksen mahdolliseksi. Laitteessa oleva akku mahdollistaa turkin hoidon jopa 100 minuutiksi ja akku latautuu noin tunnissa. Trimmauskone sopii jatkuvaan käyttöön esimerkiksi kotona.

Kun otat käyttöösi Aesculap trimmauskoneen ensimmäisen kerran, anna akun latautua rauhassa noin kaksi tuntia. Laite ei siis ole valmiiksi ladattu ostettaessa. Jotta laitteen latauskapasiteetti pysyisi mahdollisimman hyvänä, on tärkeää, että annat akun tyhjentyä kokonaan välillä. Laitetta ladatessa on myös tärkeää, että muistat avata laitteen johdon, jotta trimmauskone ei pääse kuumenemaan ja sulata johtoa. On myös hyvä muistaa puhdistaa terät huolellisesti käytön jälkeen. Voit esimerkiksi hankkia terähoitoaineita, jotka irrottavat lian ja karvat näppärästi. Mikäli laite ei jostain syystä halua käynnistyä, kannattaa sinun kokeilla puhdistaa laite kunnolla. Terät saat irti laitteen mukana tulleen työkalun avulla. Teräöljyn käyttö on myös tärkeää, sillä terä ei välttämättä liiku, jos terä on likainen tai kuiva.

Pientä tietoa Trimmauskone Aesculap Akkuradasta

 • Kevyt laite, joka sopii niin kotitrimmaajille kuin ammattilaisille
 • Pakkauksesta löytyy puhdistusharja, teräöljyä, latausteline, kone ja terä, viisi leikkauskampaa ja laitteen käyttöohjeet
 • Muista ladata laitetta 2h ennen ensimmäistä käyttökertaa
 • Tunnin latausaika ja jopa 100 minuutin käyttöaika yhdellä latauksella
 • Säädettävät leikkausterät ja 3 eri leikkaussyvyyttä

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun