Trimmauskone Aesculap Exacta

Trimmauskone Aesculap Exacta

149,00€
(0)
Aesculap Exacta trimmauskone on hyvin muotoiltu ja innovatiivinen laite, joka käyttää toiminnassaan uusinta teknologiaa. Ensiluokkaisten leikkausominaisuuksiensa lisäksi kone on hiljainen, kevyt ja nopeasti latautuva. Laitteen voi pikaladata noin 1 tunnissa ja se sisältää 4-pituuksisen kätevän leikkuukamman sekä johdon säilytyspaikan. Trimmauskone Aesculap Exacta sopii erityisesti tarkkojen rajojen.... Lue lisää
 

Aesculap Exacta trimmauskone on hyvin muotoiltu ja innovatiivinen laite, joka käyttää toiminnassaan uusinta teknologiaa. Ensiluokkaisten leikkausominaisuuksiensa lisäksi kone on hiljainen, kevyt ja nopeasti latautuva. Laitteen voi pikaladata noin 1 tunnissa ja se sisältää 4-pituuksisen kätevän leikkuukamman sekä johdon säilytyspaikan.

Trimmauskone Aesculap Exacta sopii erityisesti tarkkojen rajojen muotoiluun

Trimmauskone Aesculap Exacta on hiljainen ja kevyt niin yksityiseen kuin ammattikäyttöönkin soveltuva johdoton trimmauskone. Pienen kokonsa vuoksi (140x30x36 mm, 120 g) laite on ideaalinen koiran kasvojen ja tassujen trimmaukseen. Terän liikkumisnopeus on 5700 spm, ja yhdellä latauskerralla käyttöaikaa on 40 minuuttia. Latausaika on aina 60 minuuttia. Terän leikkaussyvyys on noin 0,5 mm ja leikkausleveys 24 mm. Laite ei ole valmiiksi ladattu, joten ennen ensimmäistä käyttökertaa akkua pitää ladata 2 tuntia. Suositeltavaa on käyttää välillä akku tyhjäksi ennen latausta, jotta akun latauskapasiteetti pysyy hyvänä. Avaa laturin johto aina kokonaan laitetta ladatessasi, jotta laite ei kuumene liikaa. Puhdista terä jokaisen käytön jälkeen laitteen puhdistukseen ja huoltoon sopivalla teränhoitoaineella. Muistathan, ettei trimmauskone käynnisty, jos terä on liian kuiva tai likainen.

Tuote toimii oikein käytettynä ja hyvin huollettuna pitkään. Tuotepaketti sisältää trimmauskoneen ja terän, lataustelineen, leikkuukamman, teräöljyn, puhdistusharjan ja täydelliset käyttöohjeet. Trimmauskone sisältää kahden vuoden takuun ostopäivästä alkaen. Takuu ei koske laitteen terää. Älä jätä koskaan laitetta ulos lataukseen, ja ethän käytä sitä kostein tai märin käsin mahdollisen sähköiskuvaaran vuoksi. Leikkuukamman voi kätevästi säätää neljään eri leikkauspituuteen noin 3–6 mm. Säätö tapahtuu helposti työntämällä kampaa haluttuun asentoon. Mitä pidemmälle työntää leikkuukampaa terän päällä, sen lyhyemmäksi laite leikkaa. Laite pitää puhdistaa säännöllisesti kostealla liinalla ja kuivaa se huolellisesti. Kosketuspinnat pitää puhdistaa aina vanulla tai kankaalla, joka on kostutettu spriihin tai alkoholiin.

Lataa laitetta 2 tuntia ennen ensimmäistä käyttökertaa

  • Laitteen terää on puhdistettava ja öljyttävä säännöllisesti Käytä laitteessa vain alkuperäisiä Aesculap osia, kuten esimerkiksi laturi ja leikkauskammat
  • Älä koskaan käytä tai lataa laitetta suihkussa, kylvyssä, pesualtaan lähellä tai märin käsin

    4 1 5 1

    Kokemuksia? Lisää kommentti

    Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


    Siirry alkuun