Lateksilelu L&B Flat Pupu, 25,5 cm, Little&Bigger

Lateksilelu L&B Flat Pupu, 25,5 cm, Little&Bigger

7,99€
(0)
Kestävä lelu tarjoaa monta hauskaa leikkihetkeä! Onko sinulle tulossa pentu taloon vai omistatko virkeän leikkikaverin? Suloinen ja hauska lateksilelu voi sopia hyvin juurikin sinulle ja sinun hauvallesi. Sopii erityisesti pennuille ja nuorille koirille Kun koiranpentu tulee taloon, joudut miettimään miten pitää pieni kaveri kiireellisenä ja poissa.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  7,99€
from €7.99 to €7.99 1
Lateksilelu L&B Flat Pupu, 25,5 cm, Little&Bigger hinnan kehitys

Kestävä lelu tarjoaa monta hauskaa leikkihetkeä! Onko sinulle tulossa pentu taloon vai omistatko virkeän leikkikaverin? Suloinen ja hauska lateksilelu voi sopia hyvin juurikin sinulle ja sinun hauvallesi.

Sopii erityisesti pennuille ja nuorille koirille

Kun koiranpentu tulee taloon, joudut miettimään miten pitää pieni kaveri kiireellisenä ja poissa pahanteosta. Pentu on vikkelä jaloistaan ja ehtii kaikkialle tekemään pahojaan, jos silmä sattuu vain välttämään. Pennulle on siitä syystä hyvä hankkia leluja, jotka pitävät hänet kiireellisenä. Lateksilelu L&B Flat Pupu on hauska leikkikaveri. Jokainen pieni puraisu saa lelun vinkaisemaan yllättyneenä. Lateksilelut sopivat hyvin pennuille siitä syystä, että ne kestävät hyvin pentujen teräviä hampaita. Lelun materiaali nimittäin joustaa sopivasti. Lateksi ei myöskään ole vaaraksi pennulle, joka sattuisi olemaan maistelutuulella. Materiaali nimittäin poistuu koiran suolistosta ilman suurempia ongelmia. Hauskan lelun avulla on myös helppo opettaa pennulle peruskäskyjä. Kun pentu suoriutuu käskyistä hyvin, voidaan hänet palkita leikillä. Tämä tekee oppimisesta hauskan ja miellyttävän kokemuksen.

Osta omalle pörröiselle kaverillesi ihana lateksi lelu pupu ja nauti yhteisistä leikkihetkistä! Lelu sopii hyvin kaikille pennuille ja keskikokoisille tai suurille koirille. Koiraa tulee aina pitää silmällä sen leikkiessä. Vaikka lateksilelut ovatkin joustavia, eivät ne silti ole rikkoontumattomia. Mikäli lelu sattuu hajoamaan tai siitä lähtee palasia, on se syytä vaihtaa uuteen. Pienet vahingossa nielaistut palaset eivät suinkaan ole vaarallisia mutta ei se kuitenkaan tarkoita sitä, että lateksin nieleminen olisi koiran ruuansulatuksen kannalta hyvä. Pentujen kanssa saa olla myös senkin takia tarkkana, sillä aina on tukehtumisvaara olemassa, mikäli nielaistu lelunpalanen on tarpeeksi suuri.

Lisätietoja lateksilelu pupusta

 • Vinkulelu. joka on kokoa 26,5 cm
 • Sopii niin pennuille kuin myös keskikokoisille tai suurille koirille
 • Erinomainen apu peruskäskyjen opettamiseen
 • Kestävä ja joustava materiaali

 • Tuotemerkki: Little&Bigger
 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun