Trimmauskone Andis AGRV, musta
Andis

Trimmauskone Andis AGRV, musta

219,00€
(0)
Trimmauskone Andis AGRV on tehokas trimmeri joka sopii kotikäyttöön lähes jokaiselle lemmikinomistajalle, ja tekee trimmauksesta helppoa. Huippuluokan trimmeri toimitetaan verkkojohdolla varustettuna, joten riittää kun kytket johdon seinään ja pääset trimmaamaan. Trimmauskone jokaiselle sopivaan käyttöön. Andis AGRV trimmauskone sopii moneen eri käyttöön ja sen monipuoliset ominaisuudet tarjoavat.... Lue lisää
 

Trimmauskone Andis AGRV on tehokas trimmeri joka sopii kotikäyttöön lähes jokaiselle lemmikinomistajalle, ja tekee trimmauksesta helppoa. Huippuluokan trimmeri toimitetaan verkkojohdolla varustettuna, joten riittää kun kytket johdon seinään ja pääset trimmaamaan.

Trimmauskone jokaiselle sopivaan käyttöön.

Andis AGRV trimmauskone sopii moneen eri käyttöön ja sen monipuoliset ominaisuudet tarjoavat hyvän hinta-laatusuhteen. Trimmauskone on kätevä jokaiseen karvakorvien talouteen ja helpottaa turkkien ylläpitoa yksinkertaisesti ihan kotikonstein. Enää sinun ei siis tarvitse Mustia lähteä käyttämään kalliissa studiossa, vaan voit yksinkertaisesti hoitaa trimmauksen kotona tehokkaalla ja yksinkertaisella Andis AGRV trimmauskoneella. Laite on suunniteltu laajalla valikoimalla eri toimintoja ja nopeuksia, joten trimmauskone sopii siis niin pienemmille kuin, isommillekin karvakorville. Andis AGRV trimmeri sopii mainiosti kaikille turkkilaaduille ja roduille, joten ei sinun tarvitse useampaa trimmeriä hankkia. Säädettävällä nopeudella pystyt säätelemään terän kuumenemista eli välillä pienempiä nopeuksia käyttäen terä ei kuumene kuten normaalisti täydellä teholla koko ajan käytettynä. Trimmauskoneen voi lisäksi muuttaa johdottomaksi hankkimalla akun ja laturin.

Lemmikkien trimmaaminen toisinaan voi olla haastavaa puuhaa, varsinkin jos käytössä olevat työkalut eivät välttämättä hommaan sovellu täysin. Trimmaamiseen kannattaakin siis hankkia juuri tähän käyttöön tarkoitettu trimmauskone, jotta helpottaa sekä omaa että lemmikin elämää. Trimmattu ja siistitty lemmikki tiputtaa vähemmän karvaa sisätiloihin, ja tietenkin esimerkiksi näyttelytarkoitukseen on erittäin tärkeää, että koiran turkki on hyvässä kunnossa ja huollettu. Ammattimaiset trimmausstudiot toki hoitavat karvaturrin turkin siisteydestä, mutta jos palveluita joutuu usein käyttämään, niin tulee se helposti myös kalliiksi. Kotikäyttöön hommattu trimmauskone on siis varmasti hyvä valinta, ja tähän Andis AGRV tarjoaa erittäin hyvän vaihtoehdon.

Trimmauskone joka sopii jokaiseen käyttöön.

  • Sopii mainiosti kaikille turkkilaaduille ja roduille.
  • Andis AGRV on monipuolinen trimmauskone kotikäyttöön.

    4 1 5 1

    Kokemuksia? Lisää kommentti

    Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


    Siirry alkuun