Trimmauspöytä PetEasy 76 x 46 cm pyörillä

Trimmauspöytä PetEasy 76 x 46 cm pyörillä

127,20€
Trimmauspöytä PetEasy 76 x 46 cm Joitakin koirarotuja joutuu trimmaamaan säännöllisesti niiden karvanlaadun vuoksi. Trimmaamista harrastetaan paljon myös ennen näyttelyihin menemistä. PetEasyn valmistama laadukas trimmauspöytä on turvallinen alusta kaikkien koirien trimmaukseen. Turvallinen alusta trimmaamiseen PetEasyn trimmauspöytä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  127,20€
from €127.2 to €127.2 1
127.2 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle

Trimmauspöytä PetEasy 76 x 46 cm

Joitakin koirarotuja joutuu trimmaamaan säännöllisesti niiden karvanlaadun vuoksi. Trimmaamista harrastetaan paljon myös ennen näyttelyihin menemistä. PetEasyn valmistama laadukas trimmauspöytä on turvallinen alusta kaikkien koirien trimmaukseen.

Turvallinen alusta trimmaamiseen

PetEasyn trimmauspöytä on kaikin puolin loistava apuväline kaikille niille, jotka haluavat trimmata koiraansa. Pöydän koko on 76 cm x 46 cm. Pöydän korkeus on 83 cm. Se sopii siis keskikokoisille koirille. Pöydässä ei ole tarkkoja kilorajoituksia, sillä sen tukevat metallitangot kestävät suuremmankin painon. Pöytä on siis erittäin tukeva ja turvallinen. Siinä on kumimatto, jotta koira ei pääse liukumaan pöydältä. Sen lisäksi pöydän kulmat on pyöristetty ja muovilistoitettu. Trimmauspöydässä on kääntyvät jalat, joten pöydän saa tarvittaessa myös kasaan. Pöytään on saatavana lisävarusteena myös trimmaustanko ja -silmukka, jotka helpottavat trimmausta huomattavasti. PetEasyn trimmauspöytää voi käyttää yhtä hyvin niin kotioloissa kuin näyttelytilanteessakin. Se on näppärä siirtää paikasta toiseen, eikä pöytä vie paljon tilaa.

PetEasyn valmistama trimmauspöytä on sopiva apu helpottamaan koiran trimmausta. Kun koiran nostaa oikealla korkeudella olevan trimmauspöydän päälle, on trimmaaminen ergonomista. Näin omistajan ei tarvitse olla kyykistyneenä lattialle koiran korkeudelle. Trimmauspöytä sopii käytettäväksi niin koneella tapahtuvan trimmauksen kuin käsin tehtävän trimmauksen aikana. Muutkin koiran hoitotoimenpiteet, kuten vaikkapa kynsien leikkaus sekä tarvittaessa hampaiden harjaus, sujuvat hyvin trimmauspöydän päällä. Trimmauspöytää voi käyttää myös harrastustarkoitukseen. Sitä voi käyttää näyttelyharjoituksissa esittelypöytänä. Usein kaikista pienimmät koirat esitetään itse näyttelyissäkin pöydän päällä. Trimmauspöytää voi siis hyvin käyttää myös tähän tarkoitukseen. Tämä monikäyttöinen pöytä kestää takuulla käyttöä useiden vuosien ajan.

PetEasyn laadukas trimmauspöytä

 • Tukeva ja laadukas trimmauspöytä
 • Sopii moneen eri tarkoitukseen

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun