Makuualusta Back on Track, musta
Back on Track

Makuualusta Back on Track, musta

39,95€
(0)
Koirasi ansaitsee vain parasta, jota sille tarjoaa Makuualusta Back on Track, musta. Se on mukava makuualusta moneen käyttöön. Back on Track on tunnettu ja laadukas merkki. Mukava makuualusta moneen tarkoitukseen Back on Track on tunnettu merkki, jonka tuotteet on valmistettu materiaalista, joka on nimeltään Welltex. Se on kangas, joka heijastaa lemmikin omaa kehon lämpöä takaisin. Se helpottaa.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  39,95€
from €39.95 to €39.95 1
39.95 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
Makuualusta Back on Track, musta hinnan kehitys

Koirasi ansaitsee vain parasta, jota sille tarjoaa Makuualusta Back on Track, musta. Se on mukava makuualusta moneen käyttöön. Back on Track on tunnettu ja laadukas merkki.

Mukava makuualusta moneen tarkoitukseen

Back on Track on tunnettu merkki, jonka tuotteet on valmistettu materiaalista, joka on nimeltään Welltex. Se on kangas, joka heijastaa lemmikin omaa kehon lämpöä takaisin. Se helpottaa infrapunamaisesti nivelten sekä lihasten erilaisia kiputiloja. Merkki valmistaa monia edistyksellisiä tuotteita niin ihmisille kuin eläimillekin. Makuualusta Back on Track on erinomainen alusta lemmikille. Koiran lisäksi myös kissa nauttii makuualustan tarjoamasta mukavuudesta ja lämmöstä. Makuualusta soveltuu kooltaan etenkin pienille ja keskikokoisille koirille. Myös ihmiselle alusta on ihanteellinen istuinalunen esim. retkeillessä. Sen voi myös asettaa vaikka kehon kipeän kohdan päälle. Se lievittää turvotusta ja toimii myös lihaksia rentouttaen. Nivelrikosta kärsivälle lemmikille alunen tuo helpotusta, jonka se on ansainnut. Kooltaan tämä Back on Track makuualusta on 50cmx68cm.

Usein makuualustat ovat vaikeasti pestäviä ja hoidettavia. Back on Track makuualusta on helppo pestä koneessa. Sen voi pestä pesukoneessa hienopesuohjelmalla, 30 asteen lämpötilassa. Sen voi myös halutessaan silittää alle 50 asteen lämmöllä. Koska alusta edistää vammojen paranemista, soveltuu se myös työkoirien lepopaikaksi rankan työn päätteeksi. Sen voi myös laittaa alustaksi kuljetushäkin pohjalle. Tuotteen käyttäminen on hyvä aloittaa vähitellen. Valmistajan suositus on, että tuotetta käytetään alkuun päivän aikana noin 2-4 tuntia. Tämä suositus koskee paria kolmea ensimmäistä päivää. Tämän jälkeen suositellaan, että tuotetta käytettäisiin useampia tunteja, jotta hoitotulos olisi paras mahdollinen.

Back on Track makuualustan ominaisuuksia

 • Heijastaa takaisin kehon lämpöä
 • Edistää vammojen paranemista

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun