Bio-Groom Super Foam, 425 g
Bio-Groom

Bio-Groom Super Foam, 425 g

19,95€
(0)
Aivan kuten ihmisten hiukset, myös koirankin turkki voi sähköistyä esimerkiksi pakkasella. Bio-Groom Super Foam auttaa pitämään sähköisyyden kurissa ja tarjoaa lisäkiiltoa turkille esimerkiksi pesun jälkeen. Muotovaahto tukemaan turkkia Näyttelyihin halutaan valmistautua huolella ja se usein tarkoittaa turkin työstämistä viikkojen ajan. Turkki tulee pestä ja kuivata, leikata tai trimmata.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  19,95€
from €19.95 to €19.95 1
19.95 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
Bio-Groom Super Foam, 425 g hinnan kehitys

Aivan kuten ihmisten hiukset, myös koirankin turkki voi sähköistyä esimerkiksi pakkasella. Bio-Groom Super Foam auttaa pitämään sähköisyyden kurissa ja tarjoaa lisäkiiltoa turkille esimerkiksi pesun jälkeen.

Muotovaahto tukemaan turkkia

Näyttelyihin halutaan valmistautua huolella ja se usein tarkoittaa turkin työstämistä viikkojen ajan. Turkki tulee pestä ja kuivata, leikata tai trimmata, harjata ja muotoilla. Riippuen turkin laadusta sen hoitamiseen ja ylläpitoon menee päivässä useampi tunti. Mutta kyllä se yleensä on sen arvoista, kun oma koira koreilee upean ruusukkeen voittaneena. Bio-Groom Super Foam on lanoliinipohjainen muotovaahto. Kyseinen vaahto tukee koiran turkkia, tehden siitä tuuheamman näköisen ja myös helppohoitoisen. Kyseinen vaahto sopii kaikille koiraroduille turkista riippumatta, eikä turkki jää tahmeaksi käytön jälkeen. Bio-Groom Super Foamia voi levittää joko märälle tai kuivalle turkille esimerkiksi harjauksen yhteydessä. Vaahdossa ei ole voimakkaita kemikaaleja, jotka olisivat haitallisia lemmikille tai ympäristölle. Sopii niin ammattilaisten käsiin kuin myös kotikäyttöön.

Bio-Groom on korkealaatuinen tuote, jota on helppo käyttää kotona ja matkalla. Monet hoitosuihkeet ja vaahdot auttavat lemmikin turkin hoidossa. Säännöllisesti käytettynä tuotteet myös ennaltaehkäisevät takkujen syntymistä yhtä herkästi. Tämä on etenkin pitkäkarvaisten koirien kohdalla ihanteellinen lopputulos, sillä silloin turkin kunnossapitoon ei mene ihan yhtä paljon aikaa kuin normaalisti. Vaahtoa voi levittää pyyhekuivattuun tai kuivaan turkkiin kamman avulla. Hyvin hoidettu turkki pitää lemmikin onnellisena ja koiran iho kiittää. Turkinhoidon ei kuitenkaan tarvitse olla työläs ja epämiellyttävä askare vaan siitä voi tulla hyvinkin palkitseva "harrastus". Koira kaipaa hellyyttä ja huolenpitoa ja yhteinen hetki turkinhoidon yhteydessä voi olla monille nelijalkaisille ystäville päivän kohokohta.

Lyhyesti Bio-Groom Super Foamista

 • Sopii kaikille roduille
 • Ei tahmaa tai tee turkista öljyisää
 • Voidaan levittää kammalla kosteaan tai kuivaan turkkiin
 • Vaahto tukee lemmikin turkkia, tehden siitä tuuhean

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun