Double Door -kuljetushäkki, Eri kokoja

Double Door -kuljetushäkki, Eri kokoja

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Koiran kuljettaminen voi olla välillä kinkkinen juttu mutta yleensä suositellaan kuljetuskopan tai -häkin käyttöä niin lemmikin kuin omistajan oman turvallisuuden kannalta. Double Door -kuljetushäkki on monipuolinen ja sopii myös kotikäyttöön.

Monipuolinen häkki, joka sopii myös kotikäyttöön

Lemmikin hyvinvointi tulee ottaa huomioon matkustamisen aikana. Eläimiä ei saa esimerkiksi sijoittaa umpinaiseen tavaratilaan. Lemmikin saa sijoittaa tavaratilaan, josta sillä on yhteys matkustajatilaan. Esimerkki tällaisesta tilasta on farmarimallin ajoneuvot. Koirien tulisi olla kytkettynä niiden oman turvallisuuden vuoksi ja myös siksi, etteivät ne pääse karkaamaan kun ovia tai ikkunoita pidetään auki. Riippuen lemmikin koosta, voidaan lemmikit kuljettaa esimerkiksi kuljetuslaatikoissa tai -häkeissä. Double Door -kuljetushäkki sopii hyvin autoon lemmikin turvallisen matkustamisen takaamiseksi. Häkin kaksi ovea mahdollistaa lemmikin vapaan liikkumisen häkkiin ja häkistä pois. Häkki on myös helppo koota tai tarvittaessa purkaa kasaan säilömistä varten. Sinkitetty pohja taas on helppo pitää puhtaana. Häkin pinnavälit ovat noin 4 senttiä leveät, mikä antaa lemmikille mahdollisuuden katsella ympärilleen ja myös nähdä omistajansa, mikä on tärkeää etenkin pitkien matkojen aikana. Pohjalaatikko on puolestaan 3 senttiä korkea.

Pohjalaatikkoon voidaan sijoittaa pehmikkeeksi tyynyjä tai patja, jotta matkan teko olisi lemmikin kannalta mukavampi. Kuljetushäkin siirtäminen ja käsittely on helppoa sen kolmen kantokahvan avulla. Kuljetushäkkiä ei toki tarvitse käyttää vain automatkojen aikana, sillä se sopii hyvin myös kotikäyttöön. Häkistä voi tulla niin koiranpennulle kuin vanhemmalle koiralle oma turvallinen peti, jonne lemmikki voi vetäytyä halutessaan olla rauhassa tai ollessaan väsynyt. Tukevasta, sinkitetystä metallista valmistettu häkki on pitkäikäinen ja on käytössäsi pitkään. Double Door -kuljetushäkki on saatavana useassa eri koossa. Löydät omalle lemmikillesi sopivan häkin mittaamalla lemmikkisi. Häkin tulisi olla vähintään 15 senttiä korkeampi ja pidempi kuin koirasi, jotta sillä olisi mukavat oltavat.

Double Door -kuljetushäkistä

  • Kestävä ja tilava häkki lemmikin turvalliseen kuljettamiseen
  • Sopii myös kotikäyttöön lemmikin omana paikkana
  • Häkki on kokoontaitettava, mikä helpottaa varastointia
  • Kantokahvojen avulla häkin siirtäminen onnistuu helposti
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun