Kuljetusreppu Crazy Paws Maria, pinkki

Kuljetusreppu Crazy Paws Maria, pinkki

Kuljetusreppu Crazy Paws Maria, sininen
Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Koiran kuljettaminen voi olla välillä kinkkinen juttu etenkin, jos aina ei ole autoa käytössä. Koiran kuljettaminen onnistuu näppärästi tyylikkään kuljetusrepun avulla, jossa pieni nelijalkainen kaveri matkustaa mukavasti.

Pienen koiran turvalliseen kuljetukseen

Keskikokoinen tai suuri koira jolkottaa helposti esimerkiksi pyörän vieressä mutta pikkukoiran kanssa asia on hivenen toisin. Pieni koira ei välttämättä pääse kipittämään niin nopeasti kuin suuret serkkunsa. Kaiken lisäksi rodusta riippuen tapa jolla koira juoksee ei välttämättä sovi pyörällä ulkoiluttamiseen. Esimerkiksi mäyräkoirat eivät välttämättä oikein pysy pyörän perässä. Pieniä koiria voidaan kuitenkin kuljettaa turvallisesti muullakin tapaa kuin vain autolla. Crazy Paws Maria Kuljetusreppu on erinomainen esimerkiksi pyöräretkille tai yleiseen matkan tekoon. Koira istuu mukavasti repussa sen aikaa, kun sinä poljet kotoa puistoon, vanhempien luokse, töihin, koiratarhaan tai minne ikinä nenä sattuu sinä hetkenä näyttämään. Koira pystyy istumaan mukavasti repussa ja katselemaan ohi kiitävää maailmaa. Eikä sinun tarvitse pyörällä liikkua kuljetusreppua käyttääksesi. Voit nimittäin myös kuljettaa lemmikkiäsi kätevästi bussissa repun avulla.

Kantoreppu mahdollistaa turvallisen liikkumisen vilkkaassa kaupungissa. Kuljetusrepun voi ottaa myös esimerkiksi lentokoneen matkustamotilaan. Kuljetusreppu Crazy Paws Maria on erittäin trendikäs ja säädettävissä omiin tarpeisiin sopivaksi. Voit säätää laukun olkahihnoja sopivan lyhyiksi tai pitkiksi. Voit itse päättää haluatko, että koirasi nenä osoittaa tulo- vaiko menosuuntaan. Repun voi nimittäin kiinnittää niin selkään kuin etupuolelle. Mukavampaa kyytiä pieni karvakaveri ei voisikaan enää kaivata. Crazy Paws Maria Kuljetusreppu on saatavissa kahdessa eri koossa. S-kokoisessa repussa matkaavat kaikki pienet koirat, jotka painavat korkeintaan 3 kiloa. M-kokoiseen reppuun mahtuu jopa 5 kiloa painavat koirat. Reppu on valmistettu erittäin kestävästä polyesterinailonista.

Tietoa Crazy Paws Maria Kuljetusrepusta

  • Materiaali on kestävää polyesterinailonia
  • Kaksi eri kokoa: S ja M
  • Mahdollistaa pienen koiran turvallisen kuljetuksen vilkkaassa kaupungissa tai julkisissa liikennevälineissä
  • Väri: pinkki
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun