Kuonokoppa DD Muzzle Tough, Eri värejä, D&D, EBI
EBI

Kuonokoppa DD Muzzle Tough, Eri värejä, D&D, EBI

5,95€
DD Muzzle Tough -kuonokoppa soveltuu käytettäväksi niin ulkona lenkkeillessä kuin sisällä vaikkapa leikkaushaavaa parannellessa. Kuonokoppia on saatavana monessa eri koossa, joten jokaiselle koiralle löytyy taatusti sopiva. Kuonokoppa on kestävää materiaalia DD Muzzle Tough -kuonokopat ovat koiranomistajien suosiossa niiden laadun vuoksi. Tämä väriltään ruskea tai musta kuonokoppa on materiaaliltaan.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  5,95€
from €5.95 to €5.95 1
5.95 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle

DD Muzzle Tough -kuonokoppa soveltuu käytettäväksi niin ulkona lenkkeillessä kuin sisällä vaikkapa leikkaushaavaa parannellessa. Kuonokoppia on saatavana monessa eri koossa, joten jokaiselle koiralle löytyy taatusti sopiva.

Kuonokoppa on kestävää materiaalia

DD Muzzle Tough -kuonokopat ovat koiranomistajien suosiossa niiden laadun vuoksi. Tämä väriltään ruskea tai musta kuonokoppa on materiaaliltaan nailonia. Se kestää hyvin aikaa ja käyttöä. Sen lisäksi nailon joustaa, mikä tekee koiran olosta huomattavasti mukavamman. Kuonokopassa on kuonon päällä pieni pehmuste, jonka vuoksi kuonokoppa ei tunnu kovalta kuonolla. Siitä löytyy myös hengittävää verkkoa leuan sivuilta ja alapuolelta. Kuonokopan säädettävä niskalenkki ja kuono-osa takaavat sen, että kuonokoppa pysyy koiran päällä napakasti, mutta silti hellästi. Se ei siis missään nimessä satuta koiraan, kun sitä käytetään oikein. Muovinen pikalukko tekee kiinnittämisestä ja aukaisemisesta helppoa ja nopeaa. Tämä laadukas ja käytännöllinen kuonokoppa siis estää sen käytöksen, mitä koiralta ei haluta, mutta tekee sen varovasti koiraa satuttamatta.

Kuonokopalla halutaan yleensä estää häiriökäyttäytymistä, vähentää haukkumista tai antaa koiran parantua leikkaushaavoistaan rauhassa. DD Muzzle Tough -kuonokoppa estää koiraa puremasta ja haukkumasta. Sen vuoksi jokaisen koiran, jolla esiintyy aggressiivisuutta muita koiria kohtaan, tulisi käyttää kuonokoppaa ulkona lenkkeillessään. Tämä on myös hyväksi koiralle, kun kuonokoppa rauhoittaa sitä, eikä koira pääse villiintymään. Kun kuonokopan koko on oikea, koira voi kuitenkin juoda ja läähättää se kuonollaan. Kokoon kannattaa siis kiinnittää huomiota kuonokoppaa ostettaessa. Kuonokopan tulisi olla napakasti istuva, mutta ei kuitenkaan liian tiukka. Koot menevät kuonon ympäryksen ja niskalenkin mukaan aina sylikoirista suurikokoisiin koiriin asti.

Kuonokoppia kaiken kokoisille koirille

 • Estää haukkumisen ja puremisen
 • Saatavana useita eri kokoja

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun