Dorwest Herbs Valkosipuli kreikanherne

Dorwest Herbs Valkosipuli kreikanherne

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Dorwest Herbs Valkosipuli kreikanherne on vastustuskykyä tarjoava lisäravinne, joka sopii hyvin kaikille koirille rotuun katsomatta. Se myös piristää ruokahalua ja parantaa ruoansulatusta, mikä auttaa koiraa voimaan hyvin.

Vastustuskykyä kaikille koirille

Dorwest Herbsin Valkosipuli & kreikanherne -lisäravinne on yhdistelmä valkosipulia ja kreikanhernettä. Se lisää koiran vastustuskykyä ja vähentää mahdollisuutta saada tulehduksia. Lisäravinne myös kohentaa ruokahalua ja parantaa ruoansulatusta. Näin se auttaa myös koiran elimistöä puhdistumaan kaikesta kuonasta. Lisäravinteen tarkoituksena on siis siistiä elimistö ja puhdistaa kaikki haitalliset aineet, jotka voivat pahimmillaan olla tulehduksen aiheuttajia. Lisäravinnetta käytetään estämään tulehduksia, kuten furunkuloosia, mutta sitä voidaan käyttää myös lääkkeenä tulehduksen jo ollessa päällä. Se toimii myös monien ihottumien hoidossa, koiran ollessa yskässä tai jopa reuman ja nivelten kulumien aiheuttamiin kipuihin. Lisäravinne sopii kaikille koirille rotuun katsomatta, mutta alle 8 viikkoa vanhoille pennuille sitä ei saa antaa. Dorwest Herbsin tuotteita ei koskaan testata eläinkokeilla. Ne eivät myöskään sisällä dopingia, joten tuotteet ovat vaarattomia käyttää.

Valkosipuli & Kreikanherne -lisäravinnetta voi antaa kaikille yli 8 viikkoa vanhoille koirille. Sen annostuksen kanssa kannattaa kuitenkin olla tarkkana, ettei vahingossa anna liian suurta annosta. Alle 10 kiloa painaville koirille annetaan 1-2 tablettia, 10-24 kiloa painaville 2-4 tablettia, 25-45 kiloa painaville 3-6 tablettia ja suurille yli 45 kiloa painaville koirille 4-8 tablettia päivässä. Lisäravinnetta voi myös antaa kuuriluontoisesti, jos koiralla on esimerkiksi reuma tai se kärsii ihottumasta. Kuuria syötetään niin kauan, että koiran olo paranee tai oireet, kuten ihottuma, häviävät. Dorwest Herbs Valkosipuli & kreikanherne on siis hyvin monipuolinen lisäravinne, joka sopii moneen eri käyttötarkoitukseen.

Laadukas lisäravinne koirille

  • Lisäravinne helpottaa sairauksien oireita
  • Siinä on lemmikin tarvitsemia vitamiineja
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun