Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse materiaali
X
Fleece
Rottinki
Valitse tuotemerkki
X
Back on Track
Basic
Flamingo
Happy-House
Hurtta
Little&Bigger
RuffWear
Scruffs
Trixie
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Pedit ja sängyt

185 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen

Koiran pedit edullisesti netistä

 

Koiralla on hyvä olla talossa oma paikka, oma peti, joka kuuluu ainoastaan koiralle itselleen. Sinne eivät saa tulla häiriköimään perheen pienimmät lapset, eivät aikuiset eivätkä muut lemmikkieläimet. Koiran peti on koiralle paikka rauhoittua ja olla ihan omillaan hetken, ilman stressiä siitä, että olisi jonkun jaloissa tai edessä tai ylipäätään väärässä paikassa.

Koiran petejä on kymmeniä ellei satoja erilaisia. On muovisia, kankaisia, keinonahkaisia, rottinkisiä, fleecepäällysteisiä, umpikoppeja, syviä petejä ja kaukaloita, sänkyjä, tai ihan vain mattoja. Jokaiselle koiralle löytyy testaamalla mieleinen peti, mutta on tärkeää, että peti pysyy aina samassa paikassa, mieluiten rauhallisessa paikassa, johon koiran voi käskeä mennä rauhoittumaan.

Minkälainen peti sopii parhaiten koirallesi?

Koiran rotu, koko, ikä ja monet muut seikat vaikuttavat siihen millainen peti on koiralla kätevin. Jos koira ulkoilee paljon, kulkee esimerkiksi maatilalla kaverina aamusta iltaan ja on illalla sitten sen näköinenkin, ei tällaisella koiralla kannata olla nättiä kangaspetiä, sillä sitä pitäisi pestä jatkuvasti. Tällöin käytännöllisempi on esimerkiksi muovipeti, muovinen kaukalo, jonne voi tietysti asettaa erikseen maton tai jonkun pehmeän koiran maton. Muovisia petejä ja koreja löytyy esimerkiksi Ferplast ja Moderna Domus Clima merkeiltä. Makuualustoja taas on esimerkiksi Little&Biggerin valikoimissa kymmeniä ja kymmeniä samoin kuin Trixiellä.

 

Kangas ja plyysipedit ovat miellyttäviä ja käytännöllisiäkin sisäkoirilla, jotka eivät ole jatkuvasti kurassa. Näistä löytyy kyllä sopiva kaikenkokoisille koirille. Toki tosi isolle koiralle ei ole kovin montaa vaihtoehtoa. Pikkukoirille sen sijaan löytyy ihania pieniä kankaisia pehmeitä koreja, prinssakuosilla esimerkiksi, joihin niiden on kiva käpertyä yöunille. Keinokuituiset pehmeät pedit koirille ovat todella käytännöllisiä, koska kangas nappaa koiran karvat itseensä ja näin niitä ei leviä joka paikkaan. Todella suosittu tuote on esimerkiksi Trixien ihanan pehmeä Hunting koiranpeti.

 

Isolle koiralle täytyy joskus hankkia niveliä hoitava peti, jossa siis on alla vaahtomuovi, sopivan pehmeä mutta ei liiankaan pehmeä. Näitä niveliä hoitavia petejä löytyy myös todella suurillekin koirille, esimerkiksi Karlie OrthoBed Visco merkillä. Näitäkin saa tilattua netistä suoraan kotiin.

Koira tarvitsee pedin

Useimmilla koirilla on joku tietty paikka, missä ne yleensä nukkuvat. Se voi olla sohvannurkka tai isännän lempinojatuoli, jos koiralle on annettu lupa siinä nukkua. Paras paikka on kuitenkin koiran oma peti, jota ei käytä kukaan muu. Koiran pedin voi kätevä omistaja tehdä itsekin, mutta helpointa se on hankkia valmiina.


Koiratarvikkeita myyvät nettikaupat tarjoavat uskomattoman laajaa valikoimaa erilaisia, erikokoisia ja eri laatuisia petejä kaikille koirille. Erilaisten koiran petien valikoima on netissä loputon. Selaamalla verkkokauppojen tarjontaa löytää varmasti omalle koiralle mieleisen ja omistajan silmää sekä rahakukkaroa miellyttävän vaihtoehdon.

Tarjolla on yksinkertaisista makuualustoista alkaen petejä mitä tyylikkäimpiin luomuksiin saakka. Valikoimien huippua edustavat ehkä ortopediset patjat ja koirien ikiomat sohvat. Malleja on tarjolla satoja, sileitä, karvaisia, reunoilla ja ilman. Viluisille tai vanhemmille koirille tarjotaan myös pedin lämmittimiä rentouttavan levon varmistamiseksi. Haluaisiko koirasi nukkua omassa säkkituolissaan, Versailles-tyyppisellä sohvalla tai pehmeässä katoksellisessa pesässä? Valinnanvaraa riittää varmasti jokaiseen makuun. Saatavilla on esimerkiksi peti, joka on varustettu sähköisellä lämmityksellä tai jäähdytyksellä. Myös petien hintaskaala on yhtä laaja kuin valikoimakin, edullisimmista muutaman euron makuualustoista useiden satojen eurojen luksuskalusteisiin.

Koiran petiä valitessa tulee tietysti ottaa huomioon koiran koko ja se, missä petiä pidetään. Pedin tulisi olla helppo pitää puhtaana ja mielellään sellaista materiaalia, johon koiran karvat eivät lujasti tartu. Jotkut koirat haluavat nukkua suojassa katon alla, ja toisille koirille taas pehmeä tyyny tai makuualusta on enemmän mieleen. Varsinkin vahtikoirat haluavat myös nukkumapaikkansa olevan sellainen, josta on helppo puolustaa reviiriä. Pienet rodut pitävät usein enemmän suloisen pehmeistä majoista. Valitsipa koiralleen sitten millaisen pedin tahansa, aika usein käy kuitenkin niin, että aamulla koira löytyy tyytyväisenä nukkumasta omistajansa sängystä, jos koiralle on annettu siihen mahdollisuus. Ihmisen paras ystävä on sitä myös nukkuessaan. Ulkokoirille kannattaa hankkia koppiin lämmin, pehmeä makuualusta. Pelkästään koiran oma turkki, vaikka se olisi paksukin, ei riitä lämmittämään eikä pehmusteeksi koiralle sinällään. Pehmeä alusta tai patja kopissa pitää pihavahdin tyytyväisenä ja nivelet notkeina.

Koiran pedit jaetaan yleensä makuualustoihin, peteihin ja muihin nukkumapaikkoihin, joihin kuuluvat korit, sohvat ja erilaiset sängyt. Koiralle voi valita luksusluokan nahkaisen divaanin, perinteisen pehmustetun koirankorin, pehmeän tyynyn tai helposti puhtaana pidettävän keinonahkaisen koiran sängyn. Osa koiran pedeistä sopii myös ulkokäyttöön. Matkalle on kätevä ottaa mukaan rullattava koiran peti, jonka saa kuljetuksen ajaksi pieneen tilaan, ja perille päästyä avattua taas koiran omaksi tutuksi nukkumapaikaksi. Tutustu nettikauppojen tarjontaan etsiessäsi lemmikille sopivaa petiä. Petejä myyviä liikkeitä on netissä lukuisia ja niiden valikoimissa satoja erilaisia petejä ja makuualustoja kaikille koirille. Olipa koirasi sitten ulkona viihtyvä pihanvahti, näyttelyissä palkintoja keräävä muotovalio, iso tai pieni, pitkäkarvainen hurmuri tai pikkuruinen chihuahua, se ansaitsee ikioman nukkumapaikan kodissa. Laatu, väri tai tyyli ei varmasti rajoita valintaa: vaihtoehtoja riittää kaikille koirille ja kaikenlaisiin koteihin. Valtavasta koiranpetien valikoimasta löydät juuri sinun kotisi sisustukseen ja koirallesi sopivan pedin.

Makuualustat, soikeat tai suorakaiteenmalliset reunalliset pedit, pikkuprinsessojen vaaleanpunaiset unelmat tai ison koiran lämmittävät alustat löytyvät vaivattomasti nettiä selaamalla. Lemmikkitarvikkeita myyvien nettikauppojen suuri etu on niiden valtavat valikoimat monissa tuoteryhmissä. Niistä löydät kaikki koirasi tarvitsemat välineet ja tarvikkeet.

Yleistä koiranpedeistä

  • Koiratarvikkeita myyvissä nettikaupoissa satojen erilaisten koiranpetien valikoima
  • Makuualustoja, patjoja, reunallisia petejä ja sohvamalleja
  • Erittäin paljon vaihtoehtoja materiaalin, koon, värin ja laadun suhteen
Siirry alkuun