Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Basic
Coastal
Feel Active
Hurtta
Julius-K9
Karlie
RuffWear
Rukka
Trixie
Hunter
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Peten Koiratarvike
Zooplus
Poista kaikki suodattimet

Pehmeät valjaat

136 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Pehmeät ja kevyet valjaat netistä

Monessa tilanteessa koira ei tarvitse vankkoja ja jämäköistä valjaita, vaan ainoastaan pehmeät ja kevyet valjaat, jotka toimivat ikään kuin kaulapannan korvikkeena. Pehmeitä ja kevyitä valjaita löytyy netistä Rukka Solid, Arja Vänttinen, Hurtta Outdoors, Top Canis, Feel Free, Basic ja XDog merkeiltä. Katso tuotteet ja vertaile hinnat sekä tee tilaus napsauttamalla itsesi kauppaan tuotteen alta.

Pehmeät valjaat tuntuvat miellyttävältä 

Pehmeät valjaat ovat usein käytössä kaulapannan sijasta. Valjaat ovat koiran päällä miellyttävämmät, sillä niiden paino jakaantuu koko keholle tasaisemmin kuin kaulapannan. Lisäksi kaulapanta saattaa aiheuttaa koiralle allergisia reaktioita ja hangata niskaa tai kaulaa, varsinkin jos panta on painava ja päällä myös helteellä jatkuvasti. Tällöin valjaat antavat koiran niskan iholle aikaa toipua ja parantua.

 

Pehmeät valjaat sopivat ihan tavalliseen lenkkeilyyn ja käsittelyyn. Pehmeät valjaat täytyy myös olla sopivat, ei missään nimessä liian suuret sillä ne eivät muuten pysy päällä ja hankaavat. Pehmeissä valjaissa talutushihna tulee koiran mukavuuden kannalta parempaan paikkaan kuin kaulapannassa, sillä se kiinnitetään selkäpuolelle lapaluiden väliin. Lenkilläkin hihna pysyy näin poissa koiran jalkojen välistä.

Siirry alkuun