Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
All For Paws
Best Friend
Chadog
Dental
Doggy
Dogman
EBI
Flamingo
Hear Doggy
Hugglehounds
Karlie
Kong
Little&Bigger
Petstages
Safari
Skinneez
Trixie
Hunter
Itsybitsy
Pawise
R2ppet
Rosewood
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Peten Koiratarvike
Zooplus
Poista kaikki suodattimet

Pehmolelut

773 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Koiran pehmolelut netistä

Lähes kaikki koira tykkäävät leikkiä pehmoleluilla ja kantaa niitä suussaan ympäri taloa. Koiralla voi olla pehmolelu ikään kuin kaverina ja unikaverina myös: se saattaa ottaa aina tietyn pehmolelun kaverikseen viereen. Pehmolelun lempeä pureskelu ja nuoleminen saattavat rauhoittaa koiraa ja lievittää koiran stressiä ja laskea kierroksia esimerkiksi kilpailun tai rankan treenin jälkeen.

Useita vaihtoehtoja eri merkeiltä

Pehmoleluja on todella monenlaisia: Trixie, Kong, Karlie, Silly Bums, Aumuller, goDog, Hear Doggy ja Dogman ovat merkkejä jotka valmistavat koiran pehmoleluja. Koiran pehmolelut voi tilata netistä, katso tuotteet ja vertaile hinnat tällä sivustolla, klikkaa itsesi kauppaan ja tee ostos!

Pehmolelut sopivat kaikenikäisille koirille

Pehmolelu on usein kiva kaveri kaikenikäisille koirille. Vieroitetuille pennuille siitä saattaa tulla emon korvike ja kaveri ja emoille ja nartuille siitä taas saattaa tulla pennun korvike, jota narttu voi hoivata esimerkiksi valeraskauden aikana. Pehmolelu saattaa lievittää valeraskaus oireita, sillä emo voi tyydyttää hoivaamistarpeitaan pehmoleluun. Joskus hoivaamisvietti ja hormonimylläkkä saattaa kuitenkin kasvaa valeraskaudesta kärsivällä nartulla niin suureksi, että voi olla kaikkien kannalta parasta evakoida nartulta kaikki pehmolelut ja mahdollisuudet niiden hoivaamiseen. Valeraskaustapauksissa tilannetta kannattaa seurata huolellisesti!

Siirry alkuun