KONG Cuteseas Octopus - L: P 32 x L 13 x K 11 cm
7,99€
Hunter Patchwork Hobbs -koira - noin 40 cm
14,99€
L&B Sumo Play Dental, minttu
6,32€ 7,90€
Patchwork Hobbs -hiiri - noin 45 cm, hunter
14,99€
Tommy-pentulelu - 30 cm, Karlie
6,99€
Real Tuff Raccoon - P 40 x L 14 x K 9 cm
5,99€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
All For Paws
Dental
Doggy
Flamingo
Hear Doggy
Karlie
Kong
Little&Bigger
Petstages
Trixie
Happypet
Hunter
Itsybitsy
Pawise
R2ppet
Rosewood
Walker
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Peten Koiratarvike
Zooplus
Poista kaikki suodattimet

Pehmolelut

239 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Koiran pehmolelut netistä

Lähes kaikki koira tykkäävät leikkiä pehmoleluilla ja kantaa niitä suussaan ympäri taloa. Koiralla voi olla pehmolelu ikään kuin kaverina ja unikaverina myös: se saattaa ottaa aina tietyn pehmolelun kaverikseen viereen. Pehmolelun lempeä pureskelu ja nuoleminen saattavat rauhoittaa koiraa ja lievittää koiran stressiä ja laskea kierroksia esimerkiksi kilpailun tai rankan treenin jälkeen.

Useita vaihtoehtoja eri merkeiltä

Pehmoleluja on todella monenlaisia: Trixie, Kong, Karlie, Silly Bums, Aumuller, goDog, Hear Doggy ja Dogman ovat merkkejä jotka valmistavat koiran pehmoleluja. Koiran pehmolelut voi tilata netistä, katso tuotteet ja vertaile hinnat tällä sivustolla, klikkaa itsesi kauppaan ja tee ostos!

Pehmolelut sopivat kaikenikäisille koirille

Pehmolelu on usein kiva kaveri kaikenikäisille koirille. Vieroitetuille pennuille siitä saattaa tulla emon korvike ja kaveri ja emoille ja nartuille siitä taas saattaa tulla pennun korvike, jota narttu voi hoivata esimerkiksi valeraskauden aikana. Pehmolelu saattaa lievittää valeraskaus oireita, sillä emo voi tyydyttää hoivaamistarpeitaan pehmoleluun. Joskus hoivaamisvietti ja hormonimylläkkä saattaa kuitenkin kasvaa valeraskaudesta kärsivällä nartulla niin suureksi, että voi olla kaikkien kannalta parasta evakoida nartulta kaikki pehmolelut ja mahdollisuudet niiden hoivaamiseen. Valeraskaustapauksissa tilannetta kannattaa seurata huolellisesti!

Siirry alkuun