Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Flamingo
Little&Bigger
Drymate
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Pentuaitaukset

12 tuotetta 1 kaupasta

Pentuaitaukset netistä

 

Koiranpentujen kanssa talostelua auttaa melkoisesti pentuaitaus, jolla pennut voi aidata sisällä tietylle alueella ja toisaalta ulkoiluttaa ulkona turvallisesti ja helposti. Pentuaitaus on yleensä kevyt sopiva pakkaus, jonka voi ottaa tarvittaessa vaikka mukaan. Pentuaitausta voi käyttää koira-aitauksena myöhemmin pienillä aikuisilla koirilla.

 

Pentuaitauksia on Little&Bigger, LifeStages, Savig Dog Park sekä Trixie merkeillä. Useimmat pentuaitaukset ovat metallisia ja kuusi- tai kahdeksankulmaisia kestäviä ja jämäköitä aitauksia, jotka on helppo ja nopea kasata osista. Aitauksessa on tietysti myös ovi, jonka voi avata, niin ettei koiraa aina tarvitse nostaa aitauksesta. Ainakin Little&Biggerin pentuaitaukset saa nopeasti kasaan ja nipussa on kätevä kahvakin, josta koko settiä voi kantaa. Pentuaitaus säilyy siis todella pienessä tilassa ja on mahdollista ottaa mukaan esimerkiksi autoonkin kesälomareissuille.

 

Trixien nylon pentuaitaus taas on todella kätevä reissussa. Se on ikään kuin telttakangasta ja se kootaankin kuin teltta, menee yhtä pieneen tilaan ja on kevyt. Tämä pentuaitaus on tarkoitettu mukaan otettavaksi, mutta toki sitä voi käyttää kotonakin. Trixien nylon pentuaitaus menee myös aikuisella pienellä koiralla. Reissussa pentuaitaus helpottaa melkoisesti koiran kanssa oleskelua oudossa ympäristössä. Tällöin koiran ei tarvitse olla koko ajan narun nokassa kiinni.

 

Helteellä on syytä huomioida, että pentuaitauksen päällä on hieman aurinkosuojaa, jotta pennut eivät pääse aitauksessa läkähtymään helteeseen.

Kun taloon tulee koiranpentu, tai syntyy kokonainen pentue, tietyt varotoimenpiteet ovat tarpeen. Kun pennut alkavat liikkua, tahtoo usein sattua isompia ja pienempiä vahinkoja. Koirien pentuaitaukset ovat kätevä apu pitämään koiranpennut poissa paikoista, joihin niiden ei haluta pääsevän. Aitauksia voi käyttää niin sisällä kuin ulkonakin rajoittamaan pentujen liikkumista. Sisällä pennut pysyvät niille sallitulla alueella aitauksen sisällä, eikä niitä tarvitse etsiä ympäri taloa. Pihalla pienet pennut ulkoilevat turvallisesti aitauksen sisällä ilman ulkopuolisia vaaratekijöitä, jotka muuten saattaisivat uhata pikkukoiria suuressa maailmassa.

Pentuaitauksia löytyy useimmista koiratarvikkeita myyvistä nettikaupoista. Valikoimaa voi tutkia esimerkiksi Petnapin, Peten Koiratarvikkeen tai Lemmikkistoren nettisivuilta. Verkkokaupat ovat nykyisin loistava apu kaikenlaisten erikoistuotteiden hankintaan. Asuinpaikastasi riippumatta riittää, että käytössäsi on tietokone ja internetyhteys: niiden avulla on sinulla käytettävissäsi käytännössä rajattomat ostosmahdollisuudet.

Voit selata liikkeiden sivustoja vapaapäivänäsi, illalla tai viikonloppuna, aivan miten sinulle itsellesi parhaiten sopii. Verkkokaupat ovat aina auki, etkä ole sidottu perinteisten liikkeiden rajallisiin aukioloaikoihin ja valikoimiin. Tuotteet myös toimitetaan yleensä hyvinkin nopeasti: parhaimmillaan tilaamasi tuotteet saapuvat kotiovellesi jopa päivässä tai parissa. Myös hintavertailu on helppoa netissä, ja voit aina valita itsellesi sopivimmat tuotteet parhaaseen hintaan. Pentuaitauksia on saatavilla muutamia erilaisia malleja. Nämä pentujen ”leikkikehät” ovat useimmiten kahdeksankulmaisia, teräsverkosta valmistettuja pohjattomia kehiä, jotka pitävät koiranpennut tai vaikkapa kanit turvallisesti aidan toisella puolella. Saatavilla on myös keveitä, vettähylkivästä nylonkankaasta valmistettuja pentuaitauksia, jotka ovat metallisia aitauksia äänettömämpiä. Nämä ovat helppoja koota, ja kun aitaustausta ei tarvita, sen voi kasata kätevästi kantokassiin odottamaan seuraavaa käyttökertaa.

Petnap tarjoaa verkkokauppansa asiakkaille laadukkaita Top Safen metalliverkosta valmistettuja pentuaitauksia, sekä lisäpaloilla laajennettavissa olevaa tukevaa aitausta, jota voi käyttää yhtälailla koiranpennuille kuin lapsillekin leikkikehänä. 72 cm korkean aitauksen kulmat lukittuvat toisiinsa tehden aitauksesta hyvin tukevan ja kestävän. Aitaus taittuu tarvittaessa erittäin pieneen tilaan säilytyksen ajaksi, ja sitä voi laajentaa lisäpalojen avulla periaatteessa rajattomasti. Kahteen suuntaan aukeava ovi helpottaa aitaukseen kulkemista. Ovessa on turvalukitus. Lisätarvikkeena aitaukseen on saatavissa pehmeä makuualusta, joka on konepesun ja rumpukuivauksen kestävä. Aitaus on väriltään valkoinen ja se soveltuu yhtä hyvin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Petnapin valikoimassa on lisäksi kaksi erilaista nylonaitausta, joita voi käyttää koiranpentujen, kanien tai jyrsijöiden aitauksena.

Peten Koiratarvike myy MidwestHomes4Petsin pentuaitauksia, joihin on saatavilla lisävarusteena sekä katto-osa että aurinkosuoja. Aitausta on saatavilla viittä eri kokoa, pienimmän sisältäessä 8 kpl 61x61 cm aitapalaa. Suurimman aitauksen yhden osan pituus on 122 cm, korkeus 61 cm. Aitausta voi muotoilla valintansa mukaan, siitä voi tehdä 8-kulmion, neliön tai suorakaiteen, tai sitä voi käyttää suorana tilanjakajana.

Kahdeksankulmaisten pentuaitausten lisäksi Lemmikkistoren valikoimassa on sekä Bravan että Freedomin tukevat suorakaiteen muotoiset pentuaitaukset. Freedomin pentuaitausta on saatavilla kahta eri korkeutta, 68 ja 89 cm. Aitauksen koko on 124 x 79 cm, ja 79 tai 124 cm:n levyisillä, pareittain myytävillä lisäpaloilla sitä voidaan laajentaa rajattomasti. Aitaus on helppo pestä ja desinfioida käytön jälkeen. Bravan suorakulmaisen pentuaitauksen koko on 125 x 79 cm. Aitausta on kahta eri korkeutta, 70 tai 90 cm. 38,5 cm korkean lisäkynnyksen avulla pienet pennut pysyvät sisällä aitauksessa, mutta esimerkiksi emo pääsee helposti jaloittelemaan pentujen hoidon välillä.

Pentuaitaukset antavat mahdollisuuden pienten pentujen turvalliseen ulkoiluun tai sisällä käytettynä rauhoittavat kodin muut alueet pentujen vahingoilta. Nettikaupoista saat hankittua ne suoraan kotiisi.

Yleistä pentuaitauksista

  • Pienten koiranpentujen turvalliseen ulkoiluun tai pentujen pitämiseksi tietyllä alueella
  • Kahdeksankulmaisia tai suorakaiteen muotoisia, metallia tai nylonkangasta
  • Koiratarvikkeita myyvien nettikauppojen valikoimissa
Siirry alkuun