Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Basic
Feel Active
Hurtta
Julius-K9
Kusse & Kutta
RuffWear
Rukka
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Perinteiset koiravaljaat

154 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen

Perinteiset koiravaljaat netistä

Koiran perinteiset valjaat ovat moneen käyttötarkoitukseen todella hyvät. Niitä voi käyttää niin lenkillä, harrastuksissa, kuten agilityssa, metsällä kuin ihmisten ilmoillakin. Ne ovat hieman kevyemmät kuin Julius K9 valjaat ja jämäkämmät kuin pehmeät valjaat. Perinteiset koiravaljaat löytyvät netistä monilta eri merkeiltä, kuten Hunter, Zee.Dog, Hurtta ja Rukka. Katso tuotteet, vertaile hinnat ja osta netistä napsauttamalla 'Kauppaan'.

Hunter Ecco Sport Vario Rapid valjaat ovat pitkäikäiset ja kestävät

Hyvät perinteiset koiravaljaat ovat esimerkiksi Hunter Ecco Sport Vario Rapid koiravaljaat, jotka on valmistettu erittäin kestävästä mutta kevyestä polyamidi-nailonista. Nämä valjaat on helppo ja nopea pukea koiran päälle, ne eivät hierrä jos ovat sopivat ja ne joustavat juuri sopivasti. Näissä valjaissa tulee yksi lenkki koiran kaulan ympäri kuin pannaksi toinen keskivartalon ympäri, joten nämä pysyvät paremmin paikoillaan kuin Y-valjaat ja niissä painokin jakautuu tasaisemmin.

Hurtta Outdoors Y-valjaat sopivat juoksulenkille

Hurtta Outdoors Y-valjaat taas toimivat joissakin tilanteissa hyvin, sillä ne on hyvin kevyet ja pehmeät. Esimerkiksi tavallisella juoksulenkillä ne ovat loistavat.

Siirry alkuun