Koiratarvikkeet netistä

Pihavahdit koiralle

Pihavahti on todellinen uuden ajan koira-aitaus, joka lisää koiran mukavuutta ja auttaa kovapäisintäkin koiraa oppimaan pihan rajat! Pihavahti toimii siis näkymättömänä koira-aitauksena maan alle asennettavien rajajohtojen ja näiden lähettämien signaalien avulla. PIhavahti helpottaa koiran omistajaa valtavasti. Katso tuotteet tältä sivulta ja vertaile eri verkkokauppojen hintoja.

Vaaraton ja tehokas keino opettaa koiralle pihan rajat

Koiran pihavahti toimii hieman samalla tavalla kuin robottiruohonleikkuri: piha rajataan maan alle asennettavilla rajajohdoilla, jotka tietysti kytketään toisiinsa ympyräksi. Koiran kaulaan asetetaan kaulapanta, joka lähettää pienen piippauksen tai muun varoituksen koiran lähestyessä raja-aitaa. Jos koira ei silti tottele varoitusta ja kulkee kohti rajaa, panta lähettää pienen staattisen varoituksen. Tämä varoitus on koiralle täysin vaaraton, mutta niin epämiellyttävä, että useimmat koiran oppivat hyvin äkkiä välttämään sitä ja tottelemaan jo äänellistä varoitusta. Jännitteen tehoa voi muuttaa ja säätää, riippuen koiran luonteesta ja tarpeesta.

 

Pihavahti helpottaa koiran olemista pihalla, sillä koiran pitäisi olla taajamassa aina kytkettynä tai häkissä pihalla. Langaton pihavahti mahdollista koiran "vapaana" olon turvallisesti niin, ettei koiran yhtäkkiä saa päähänsä lähteä. Koiran pihavahti on oivallinen apuväline myös silloin, kun omistajalla on ongelmia koiran tottelevaisuuden kanssa. Koiralle ei tahdo mennä pihan rajat perille tai vaikka menisikin, se ei usko niitä. Näissä tapauksissa pihavahdilla on saatu todella hyviä tuloksia nopeasti.

Petsafe ja Numaxes Canifugue pihavahdit toimivat kaikenlaisille koirille

Petsafe pihavahti on juuri tällainen näkymätön koira-aitaus, joka toimii langattomalla pannalla. Petsafe pihavahdin signaalia voi säädellä. Petsafe merkillä on myös pihavahti, joka toimii kannettavalla lähettimellä, siten se on helppo ottaa mukaan esimerkiksi mökille tai kesälomareissulle. Pakkauksen mukana tulee kaikki tarvikkeet pihavahtiin sekä tietysti käyttöohjeet. Petsafe pihavahdista on todella hyviä käyttökokemuksia ja se toimii erilaisilla koirilla. Numaxes Canifugue merkkiset pihavahdit toimivat samalla tavalla kuin Petsafe merkkiset.

Siirry alkuun