Profine märkäruoka

5 tuotetta 1 kaupasta

Profine märkäruuat allergisellekin koiralle

Profine märkäruuat ovat lihapitoisia, todella laadukkaita koiraruokia, jotka sopivat todella hyvin raakaruokaa syövän koiran matkaevääksi. Profine märkäruuat eivät sisällä viljaa, joten makuvaihtoehdoista voi hyvin löytyä sopiva vaihtoehto herkemmällekin koiralle. Esimerkiksi riista+peruna ruoka sopii monelle allergikolle.

Lihapitoista koiranruokaa

Profine märkäruuassa on todella iso osa lihaan, jopa 65% lopullisesta painosta. Useista makuvaihtoehdoista löytyy kyllä sopiva nirsommallekin koiralle: kana ja kananmaksa, nauta ja maksa, lammas, lohi ja kana sekä riista ja peruna. Maksa on koirallekin loistava laadukkaiden proteiinien ja aminohappojen sekä kivennäisaineiden lähde. Näin vitamiinit ja kivennäisaineet tulevat todella alkuperäisissä, luonnollisissa ja siten helposti imeytyvässä muodossa.

Aktivointileluihin sopivaa ruokaa

Profine märkäruoka on koostumukseltaan todella sopiva erilaisiin aktivointileluihin. Osan koiran päivittäisestä ateriasta voi antaa tällaisen aktivointilelun sisällä, jolloin koira saa paitsi ruokaa myös oivaa aivojumppaa!

Siirry alkuun