Koiratarvikkeet netistä

Puiset koirankopit netistä

 

Puisia ja laadukkaita koirankoppeja saa nykyään tilattua myös netistä, suoraan kotiin. Puisia koppeja valmistaa useampi eri merkki, ja nämä myydään useimmiten elementteinä. Valmiit puiset koirankopit on kuitenkin todella helppo koota: et tarvitse mitään muuta kuin ruuvimeisselin.

Pitkäikäisiä ja laadukkaita koirankoppeja

Puinen koirankoppi on monen koiranomistajan mielestä se ainoa oikea koirankoppi. Puinen koppi onkin mahdollista pitää pitkäikäisempänä kuin muovinen koppi, sillä puista koppia voi korjata jos se menee rikki tai esimerkiksi lattia lahoaa. Netistä saa tilattua todella laadukkaita koirankoppeja, ja niin edullisesti, että ellei ole todella innokas nikkaroija, koirankoppia ei kannata enää hinnan puolesta valmistaa itse.

 

Puisia koirankoppeja löytyy merkeiltä Spike, Sylvan, Trixie Natura, Woody sekä Niko. Nämä kaikki ovat suurinpiirtein saman tyylisiä ja koska vaihtoehtoja on useita, näistä varmasti löytyy sen sopivin oman koiran kokoon ja oman talon designiin nähden. Spikella on suhteellisen pieniä puisia koirankoppeja, jotka myydään elementteinä. Katon saa näistä irti, joten koppi on helppo puhdistaa. Spike koirankoppeihin myydään erikseen eristeet, jolloin koppi on lämmin talvellakin. Spike koppeihin saa lisävarusteina myös esimerkiksi muovisen oven ja muoviset tassut kopin jalkoihin, jotka estävä jalkoja homehtumasta.

 

Eläintarvikekaupan monipuoliset suuret ja eristetyt koirankopit ovat todella laadukkaita. Näistä löytyy koppi varmasti sille isoimmallekin koiralle, sillä nämä kopit on suunniteltu vastaamaan kaikenlaisiin tarpeisiin, myös ympärivuotiseksi asuttavaksi esimerkiksi huskyille.

 

Trixie Natura koirankopit taas ovat hyvin peruskoppeja, eristettyjä laadukkaita koirankoppeja. Esimerkiksi koirankoppi kuistilla on erinomainen vahvivalle koiralle, sillä tällainen ei tykkää viettää aikaansa sisällä kopissa. Koirankoppi kannattaakin sijoittaa pihalle niin, että koira näkee kopistaan mahdollisimman laajalle. Näin koira tuntee olonsa kopissaan turvallisemmaksi. Myös se kannattaa muistaa, että koirankoppi ei saa olla liian suuri, sillä koiran oma ruumiinlämpö ei riitä lämmittämään suhteessa liian suurta koppia.

 

Koirankopit netistä lyhyesti:

  • netissä myydään kymmeniä erilaisia puisia koirankoppeja elementteinä
  • elementit on helppo ja nopea koota ruuvimeisselillä
  • myös eristettyjä puisia koppeja on saatavilla
  • puisia koirankoppeja on Spike, Sylvan, Trixie Natura, Woody sekä Niko merkeillä.
Siirry alkuun