Koiratarvikkeet netistä

Purina Veterinary Diets koiranruokasarja tarjoaa täsmäavun erilaisiin sairauksiin

Purina Veterinary Diets koiranruokasarja on monipuolinen, täsmällisesti koiran erilaisiin terveysongelmiin ja niiden hoitoon pureutuva koiranruokasarja. Se sopii ruokavaliohoitona moniin sairauksiin.

 

Purina Veterinary Diets koiranruokasarjassa on kuusi erilaista tuotetta, joista jokaisella on oma tehtävänsä. Näistä kannattaakin valita koiralleen täsmänä ongelmanmukainen ruokavalio.

 

Sarjasta löytyy tuote koiran ylipaino-ongelmiin ja laihdutukseen, tässä tuotteessa on korkea proteiini- ja kuitupitoisuus mutta vähän rasvaa ja kaloreita.

 

Nivelvaivoista tai nivelrikosta kärsiville täysikasvuisille koirille ja senioreille on oma ruokansa, jossa on erityisen paljon hyviä rasvahappoja.

 

Vatsa- ja suolisto-oireisiin on oma tuotteensa, joka sulaa helposti, turhaan ruuansulatuselimistöä rasittamatta, siinä on paljon vitamiineja, antioksidantteja ja kivennäisiä.

 

Virtsaongelmista ja virtsakivistä kärsiville koirille kannattaa valita oma Purina Veterinary Diets tuotteensa, joka on hyvin sulava, siinä on korkea kalsium pitoisuus ja se ehkäisee virtsakivien uusimista.

 

Munuaisten vajaatoiminnasta kärsivälle koiralle on oma ihanteellinen tuotteensa, jossa on alhainen proteiini- ja kivennäispitoisuus.

 

Lisäksi Purina Veterinary Diets koiranruokasarjasta löytyy oma tuotteensa allergisille koirille.

Siirry alkuun