Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Dental
Planet Pet
Platinum
Whimzees
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Purutikut

20 tuotetta 1 kaupasta

Purutikut koiralle netistä

Purutikkujen ja puruliuskojen avulla koiran hampaat saa pysymään hyvässä kunnossa, kun lisäksi antaa koiralle pureskeltavaksi kunnon luita, jotka ovat vielä kovempia. Purutikkuja on olemassa tosi monenlaisia: toiset menevät herkusta, toisia voi käyttää kuin luita, toiset hoitavat koiran hampaita. Kaikki purutikut ja liuskat on kuitenkin kuivattuja ja kovia, ja koiran täytyy pureskella niitä, joten ne rauhoittavat koiraa ja laskevat koiran stressitasoja. Purutikut onkin sopivan kokoisia ottaa mukaan esimerkiksi näyttely- ja kisamatkalle tai reissuun, ne on sopivan pieniä ja siistejä pureskeltavaksi lyhyenkin tauon aikana.

 

Purutikkuja löytyy esimerkiksi Trixie, Racinel, Pedigree, Dokas, Rinti, Vitakraft, Happy Dog, Rocco, Cookies Delikatess sekä Barkoo merkeiltä todella monenlaisina variaatioina. Esimerkiksi Vitakraftin erimakuiset lihatikut on pakattu käteviin annospakkauksiin, jotka on helppo ottaa mukaan vaikka käsilaukkuun välipalaksi koiralle. Barkoon värikkäitä pururullia taas saa suurissa säästöpakkauksissa edullisesti.

Purulastut raakaruokintaan

Raakaruokaa syövälle koiralle sopivia mukaan otettavia purutikkuja ja lastuja löytyy myös netistä. Cookies Delikatess merkkiset purutikut, puolikosteat kananfileet, seiti- ja kanaherkut ovat hyviä pureskeltavia esimerkiksi autossa. Kannattaa katsoa myös kuivattujen lihojen ja eläintenosien kategoriasta, löytyykö sieltä sopivia tuotteita raakaruokaa syöville koirille. Kuivattu liha kun on täysin luonnollista ja luonnonmukaista, ja käy samalla tavalla pureskeltavaksi kuin purutikut.

Purulastut koiran hampaidenhoitoon

Koiran hampaidenhoitoon on olemassa omat nimenomaiset purutikut ja lastut. Sinänsä kaikki, mitä koira saa kunnolla pureskella, hoitaa koiran hampaita. Mutta jos koiralle on päässyt kertymään esimerkiksi paljon hammaskiveä, kannattaa koiralle antaa erikseen hammaskiveä poistavia purulastuja. Bay-o-Pet Dental Care puruliuskat suurille koirille hoitavat koiran hampaita ja ikeniä, esimerkiksi sairauden jälkeen tai sairastamisen aikana. Myös Barkoo Dental Snacks purutikut hoitavat tehokkaasti niin pienten, keskisuurien kuin suurienkin koiran hampaita. Katso lisää hampaidenhoitotuotteita täältä.

Siirry alkuun