Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Kurgo
Rukka
Trixie
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Pyöräily koiran kanssa

7 tuotetta 1 kaupasta

Koiran juoksutus ja koiran kanssa pyöräily

Pyöräily on huikea tapa saada aktiivisesta ja paljon liikuntaa vaativasta koirasta päivittäin mehut irti! Hommaa pyörääsi juoksutin, springeri, niin saat koirasi juoksemaan kunnolla! Toisaalta pääset pyöräilemään pikkukoiran kanssa, kun hommaat pyörääsi pyöräkärryn tai pyöräkorin. Katso tuotteet netistä ja vertaile pyörätarvikkeiden hinnat tällä sivulla. Voit klikata itsesi kauppaan ja tehdä tilauksen suoraan verkkokaupassa. Tämä sivusto on vertailua varten, täällä ei tehdä ostoksia.

 

Koirakärryt pyörään netistä

Koirakärry on kätevä pyörässä silloin, kun kuljet säännöllisesti pyörällä joka paikkaan, kun ajan todella pitkiä matkoja ja koira on pakko ottaa mukaan sekä pienille koirille, jotka eivät jaksa juosta pyörän rinnalla. Kannattaa kuitenkin muistaa koirakärryä hankittaessa, että pienikin koira on tarkoitettu liikumaan omin jaloin ja yllättävän pienetkin koirat jaksavat juosta tuosta vaan kymmenen kilometriä vaikka päivittäin!

 

Pyöräkärryjä koiralle on Trixie koirakärry, Mini Bee -peräkärry pyörään, No Limit Doggy Liner pyöräkärry sekä Globetrotte peräkärry pyörään. Pyöräkärryt ovat usein pienempiä kuin ne mihin lapset laitetaan, joten monesti koiran pyöräkärryt ovat edullisempia.

Korit koiralle pyörään

Koiraa voi kuljettaa pyörän kyydissä myös korissa tai istuimessa. Trixien kankainen ja kevyt korin pyörän eteen on käytännöllinen pikkukoiralle, samoin kuin pajusta valmistettu koirankori pyörään, joita on ainakin Aumuller ja Trixie merkeillä. Molempiin näihin saa vielä metallisen suojaverkon päälle, jolloin koira ei pääse äkkijarrutuksessa lentämään korista.

 

Biger Bag polkupyörälaukku on miellyttävä monelle koiralle. Se asennetaan pyörän tarakalle ja siinä on vetoketjulla toimiva luukku, koira on siinä kuin pienessä häkissä.

Koiran juoksutin eli springeri

Isolle koiralle ei pyöräkärryjä tai koreja kannata tai voi hankkia, joten koira juoksee rinnalla silloin kuin omistaja pyöräilee. Pyöräily onkin loistavaa liikuntaa koiralle, sillä pyöräillessä ja koiran juostessa koira saa kunnon juoksulenkin, jollaisia kaikki suuremmat koirat tarvitsevat lähes päivittäin.

Koiran juoksutus onnistuu pyörän kanssa juoksuttimen eli pyörätaluttimen avulla. Kleimetall merkkinen pyörätalutin on turvallinen ja hyvä, samoin kuin Trixien Biger Set De Luxe pyörätalutin. Näillä koiraa on turvallista ja helppoa juoksuttaa pyörällä.

Siirry alkuun