Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Karlie
Trixie
Hinta
Poista kaikki suodattimet

Rampit ja puskurinsuojat

7 tuotetta 1 kaupasta

Koiran ramppi säästää autosi naarmuilta

Suuren koiran tai useamman koiran kanssa paljon matkustettaessa auto on todella kovilla. Kuvittele, kuinka koira hyppää kymmenen kertaa päivässä edes takaisin peräkontiin, joka kerta sen tassun raapaisevat auton muovista takapuskuria. Voi olla että puskuri on todella käytetyn näköinen jo vuoden kulkemisen jälkeen...

 

Auton kuluminen on helppo estää, suojata ja ehkäistä oikeanlaisilla välineillä ja tarvikkeilla. Auton takapuskurin päälle voi asentaa kankaisen suojan, joka suojaa sen maalipintaa koiran kynsiltä.

Ramppi on tärkeä erityisesti vanhoille koirille 

Todella suurille koirille ja tietysti kankeille senioreille kätevä on ramppi, jota pitkin koira voi rauhassa löntystellä auton peräkonttiin ja sieltä pois. Varsinkin vanhan ja nivelvaivaisen koiran kanssa ramppi on lähes ehdoton, sillä hyppiminen ei enää yksinkertaisesti onnistu tai se on liian vaarallista koiralle. Koiranramppeja löytyy Trixie merkiltä useammanlaisia, Kleinmetall DogWalk sekä Backstage koiranramppi. Myös Karlien Easy Step koiranportaat toimivat ainakin kodin päässä hyvin.

Siirry alkuun