Valitse kategoria
Valitse koiranruoka
X
Classic
Junior
Menue
Real Hearts
Senior
Valitse maku
X
Kalkkuna
Kana
Lammas
Lohi
Naudanliha
Nauta
Peura
Poro
Riisi
Riista
Valitse maku (en)
X
Lamb
Valitse maku (se)
X
Ren
Valitse tuotemerkki
X
Rocco
Classic
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Zooplus
Poista kaikki suodattimet

Rocco märkäruoka

91 tuotetta 2 kaupasta

Rocco purkkiruuissa loistava hinta-laatusuhde

Rocco koiran purkkiruuat ovat koirien perusruokaa isolla P:llä. Hinnaltaan edulliset Rocco-ruuat ovat kuitenkin ravintosisällöltään hyviä ja proteiinipitoisia. Rocco märkäruuassa onkin eittämättä todella hyvä hinta-laatusuhde! Rocco märkäruokia voi ostaa todella isoissa säästöpakkauksissa, jolloin kilohinta jää reilusti alle 2 euron.

Laadukasta ja luonnollista ruokaa koiralle

Rocco koiranruoka on laadultaan todella hyvää: se ei sisällä mitään kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, eikä missään tuotteessa ole sianlihaa, joka ei usein sovi koiralle vaan helposti allergisoi. Kaikissa ruokalajeissa on aina vähintään puolet laadukasta naudanlihaa, loppu liha tulee esimerkiksi siipikarjasta, seitistä, naudan sisäelimistä, riistasta, porosta, kanasta, kanan sisäelimistä, hanhesta tai lampaasta. Lisäksi Rocco merkki valmistaa alueittain teemaruokia, kuten välimerellinen maku tai makuelämys Kreikasta.

 

Rocco märkäruoat ovat kaikki gluteenittomia ja viljattomia. Ruoanvalmistus on hellävarainen prosessi, jossa säilyvät paitsi ravintoaineet, hivenaineet ja vitamiinit, myös herkulliset maut!

Siirry alkuun