Koiratarvikkeet netistä

Rocco purkkiruuissa loistava hinta-laatusuhde

Rocco koiran purkkiruuat ovat koirien perusruokaa isolla P:llä. Hinnaltaan edulliset Rocco-ruuat ovat kuitenkin ravintosisällöltään hyviä ja proteiinipitoisia. Rocco märkäruuassa onkin eittämättä todella hyvä hinta-laatusuhde! Rocco märkäruokia voi ostaa todella isoissa säästöpakkauksissa, jolloin kilohinta jää reilusti alle 2 euron.

Laadukasta ja luonnollista ruokaa koiralle

Rocco koiranruoka on laadultaan todella hyvää: se ei sisällä mitään kemiallisia säilöntä- tai väriaineita, eikä missään tuotteessa ole sianlihaa, joka ei usein sovi koiralle vaan helposti allergisoi. Kaikissa ruokalajeissa on aina vähintään puolet laadukasta naudanlihaa, loppu liha tulee esimerkiksi siipikarjasta, seitistä, naudan sisäelimistä, riistasta, porosta, kanasta, kanan sisäelimistä, hanhesta tai lampaasta. Lisäksi Rocco merkki valmistaa alueittain teemaruokia, kuten välimerellinen maku tai makuelämys Kreikasta.

 

Rocco märkäruoat ovat kaikki gluteenittomia ja viljattomia. Ruoanvalmistus on hellävarainen prosessi, jossa säilyvät paitsi ravintoaineet, hivenaineet ja vitamiinit, myös herkulliset maut!

Siirry alkuun