Valitse kategoria
Valitse koirarotu
X
Beagle
Bichon frise
Boxer
Bulldog
Cavalier king charles
Chihuahua
Cocker
Dachshund
Dalmatian
French bulldog
German shepherd
Golden retriever
Great dane
Jack russell
Labrador retriever
Maltese
Miniature schnauzer
Poodle
Pug
Rottweiler
Setter
Shih tzu
West highland white terrier
Yorkshire terrier
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Rinti
Royal Canin
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Peten Koiratarvike
Zooplus
Poista kaikki suodattimet

Royal Canin kuivaruoka

409 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Royal Canin tarjoaa monipuolisen ruokavalikoiman

Royal Canin koiranruoka on ehkä tunnetuin koiranruokamerkki ainakin Suomessa. Royal Canin valmistaa myös laadukkaita kissanruokia. Koiranruokia Royal Canin merkiltä löytyy kymmeniä erilaisia, sillä valmistaja tähtää mahdollisimman tarkkaan rotu- ja ikäkohtaiseen ruokintaan.

 

Royal Canin koiranruokamerkillä on varmasti yksi monipuolisimmista ruokavalikoimista, joista voi olla aluksi jopa vaikea löytää sopivaa ruokaa koiralle. Tällöin lienee helpointa klikata itsensä Royal Caninin nettisivuille, jossa olevalla valintakoneella löytyy oikea ruokalaji helposti ja nopeasti. Samalla tavalla löytyvät myös kissanruuat.

Koiralle tärkeät ravintoaineet

Royal Canin kuivaruuat on pääasiassa tarkoitettu nautittavaksi kuivana. Lisäksi täytyy tietysti tarjota raikasta vettä. Proteiini- ja rasva sekä hiilihydraattipitoisuudet vaihtelevat runsaastitkin riippuen rodusta sekä iästä. Usein proteiininlähteinä on kuitenkin siipikarja ja naudan ja sianliha. Hiilihydraatteja tulee maissista, riisistä ja vehnästä, hyviä ja tarpeellisia rasvoja taas kala- sekä soijaöljystä. Lisäksi ruuissa on sopivasti vitamiineja, mineraale ja hivenaineita. Raakaproteiinipitoisuus on esimerkiksi aikuisen aktiivisen koiran ruuassa 26 prosenttia. Royal Canin ruuissa käytetään säilöntäaineita.

 

Royal Caninin tuotekehitys- ja tutkimuskeskus sijaitsee Ranskassa, mutta tuotteet tunnetaan jo yli 90 maassa eri puolilla maapalloa. Royal Canin panostaa vahvasti tutkimukseen sekä tehokkaaseen yhteistyöhön alan asiantuntijoiden, eläinlääkärien sekä kasvattajien kanssa. Näin se saa valmistettua parhaat koiran terveyttä ja jokapäiväistä energiatarvetta tukevat ruuat sekä kehitettyä niitä.

 

 

Siirry alkuun