Koiratarvikkeet netistä

Royal Canin Veterinary Diet

50 tuotetta 1 kaupasta

Royal Canin Veterinary Diet - koiranruoka ylipainoiselle koiralle

Royal Canin Veterinary Diet erikoisruokasarja on eläinlääkärien suosittelemia ruokia erilaisiin terveysongelmiin, kuten sairauksiin ja paino-ongelmiin. Sarjassa on loistavia tuotteita laihduttamisen avuksi sekä tavoitepainossa pysyttelemiseen.

 

Ylipaino on nykyajan koiran suurin terveysriski. Moni koira lihoo, koska saa enemmän energiaa kuin sitä kuluttaa. Ihan samalla tavalla kuin ihminenkin. Ja ihan samalla tavalla kuin ihmisellekin, ylipaino on koiralle riski ja terveyshaitta ja voi jouduttaa ennenaikaista kuolemaa. Siksi on tärkää puuttua koirankin ylipainoon ajoissa. Koiran tunnistaa ylipainoiseksi, jos et tunne sen kylkiluita koskettaessasi kylkeä.

 

Royal Canin Veterinary Diet koiranruokasarjaa suositellaan otettavaksi eläinlääkärin suosituksesta. Lisäksi esimerkiksi laihdutettaessa Royal Canin Veterinary Diet tuotteilla koiraa olisi hyvä tarkastuttaa eläinlääkärillä puolen vuoden välein. Tehokas ruoka laihdutukseen on esimerkiksi Royal Canin Veterinary Diet Satiety Support.

Hyväksi koiran terveydelle

Royal Canin Veterinary Diet koiranruokasarjassa on hyviä ruokia erilaisten sairauksien tueksi. Esimekriksi Gastro Intestinal koiranruoka sopii useimmille vatsa- ja suolistosairauksista kärsiville koirille, kuten anoreksia, tulehdukset, syövät, ripuli, bakteerien vajaus jne.

 

Lisäksi on on muita ruokia eri sairauksiin, kuten Urinary, Hepatic ja Calm ruuat, joilla voi tukea sairaan koiran yleistä vointia sekä edistää paranemista. Omat tuotteensa on niinikään virstaongelmista, diabeteksesta, pahoista allergiaoireista ja atopiasta kärsiville koirille. Näiden lisäksi koiralle voi tarjota laadukkaita Royal Canin märkäruokia, mikäli valikoimasta löytyy koiralle sopivaa.

Siirry alkuun