SureFeed Microchip Pet Feeder - RFID-kaulapantariipus (2 kpl)
9,99€
Vaahtosuodatin Drinkwell Avalon, 2 kpl
6,95€
Trixie TX6 -ruoka-automaatti - 6 x 240 ml
49,99€
Ruoka- ja juoma-automaatti Karlie DuoMAX
11,99€
Trixie TX2-ruoka-automaatti - ruoka-automaatti, 2 x 0,30 l
19,99€
SureFeed Microchip Pet Feeder - 300 ml
119,99€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
All For Paws
Drinkwell
Karlie
PetMate
Trixie
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Peten Koiratarvike
Zooplus
Poista kaikki suodattimet

Ruoka-automaatit

20 tuotetta 2 kaupasta

Koirien ruokinta- ja juoma-automaatit hyödyllisiä apuvälineitä

Koirien ruokinta- ja juoma-automaatit ovat todella käytännöllinen apu koiran ruokintaan. Varsinkin silloin, jos koira joutuu viettämään pitkiä aikoja koton yksin, ruokinta- ja juoma-automaatit takaavat koiralle sopivan määrän ruokaa ja toisaalta myös kivaa ja hyödyllistä ajanvietettä.

Ruokinta-automaatteja laaja valikoima

Ruokinta-automaatteja on monenlaisia, edullisempia ja kalliimpia. Todella suosittu on Trixien yksinkertainen TX2-ruoka-automaatti, jossa on todella hyvä hinta-laatu suhde.Trixien TX6 ruoka-automaatti on hieman uudempi, siinä koiran täytyy itse osata painaa oikeaa kohtaa, jotta ruokaa tulee automaatista. Cat Mate C50 ruoka-automaatti taas toimii niin, että pyöreän kupin luukkua täytyy osata pyörittää niin, että luukun alta tulee ruokaa.

 

Halpa ja käytännöllinen ruoka-automaatti on Duo Max, jossa on myös juoma automaatti samassa. Systeemi on erittäin yksinkertainen: napuja tulee automaatista aina vain vähän kerrallaan. Vedessä on sama juttu. Tämä toimii hyvin pienillä koirilla, joilla on taipumusta ahmimiseen.

Todella käteviä pennuille sekä ahmiville koirille

Ruoka- ja juoma-automaatit antavat koiralle älyllisiä haasteita ja toisaalta varsinkin pennulle, joka tarvitsee ruokaa tiheämmin päivässä, ruokaa useita kertoja päivässä vaikka paikalla ei olisi koiranomistajaa antamassa ruokaa. Ahmivalle koiralle ruoka-automaatti voi olla ehdoton varuste, sillä ahmimisella koira saattaa aiheuttaa itselleen ähkyn, oksentelua ja muita mahavaivoja. Ruoka-automaatti hidastaa syömistä ja estää ahmimisen.

 

Aikiou -ruokakuppi on samalla koiralle älypeli, joka antaa sille tekemistä ja haastetta. Siinä koiran täytyy osata painaa oikeaa nappia, jotta oikea luukku ruokineen avautuu. Se on kuin ruuanpiilotuspeli.

Siirry alkuun