Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Basic
EBI
Flamingo
Little&Bigger
Moderna
Trixie
Classic
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Ruoka- ja juomakupit

69 tuotetta 1 kaupasta

Oikeanlainen ruokakuppi koiralle Koiratarvike.fi -sivustolta

Koiran ruokakuppi on lähes ensimmäinen asia, joka koiralle ostetaan kun se tulee taloon. Ruokakupin valinta tuntuukin aluksi hankalalta. Mikä olisi juuri meidän koiralle sopiva?

 

Siitä ei kuitenkaan kannata ottaa mitään stressiä. Ruokakuppi ei ole kovin suuri investointi, joten mikäli ensimmäinen ostos ei toimi, aina voi ostaa uuden. Sitä paitsi pennun kasvaessa, kuppia on pakko kasvattaa myös, joten koiralle täytyy olla ainakin pari kuppia. Netistä koirankuppeja onkin helppo selata ja vertailla, kun näkee kaikki vaihtoehdot yhdellä silmäyksellä. Koiratarvike.fi sivustolla koiran ruokintaan sopivia tarvikkeita on vertailussa ainakin viidestä eri netin lemmikkitarvikeliikkeestä.

Ruokakuppi pennulle

Pennulle tavallisin ruokakuppi on pieni muovinen tai teräksinen kuppi, joka ei kaadu kovin helposti. Liukuesteet kupin kohjassa helpottavat myös koiran syömistä. Aivan perinteisiä teräskuppeja löytyy esimerkiksi Trixie ja Little&Bigger merkeiltä.

Sopivan juomakupin valinta

Posliininen koirankuppi on todella kätevä varsinkin juomakuppina, sillä se on usein niin painava ettei koira saa sitä kaadettua. Posliinen ruokakuppi on monesti hyvä isolle koiralle, joka myös herkästi kaataa ruokakuppinsa. Posliinisia erikokoisia kuppeja on myös Trixie merkillä. Juomakupiksi aivan loistava on Trixien loiskumaton keraaminen juomakuppi, jonka reunat on muotoilu niin ettei koiran kielestä loiskuva vesi lennä kupin ulkopuolelle. Tämä on varsinkin sotkeville noutajille hyvä valinta.

 

Koiran ulkohäkkiin sopiva koiran kuppi on usein teräksinen hyvä ja kestävä kuppi, jonka voi kiinnittää häkkiin kiinni. Näin koira ei kaada sitä ja sotke pitkin poikin häkkiä.

 

Juoma-automaatti on sisäkoiralle oivallinen silloin, kun koira joutuu viettämään paljon aikaa yksin kotona ja alkaa oirehtia kaataen tylsistyneenä juomakupin nurin joka päivä. Tällaisissa tilanteissa Drinkwellin vesiautomaatti on monen koiranomistajan mieleterveyden pelastaja!

Siirry alkuun