Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Little&Bigger
Trixie
Drymate
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Ruokakupin alustat

27 tuotetta 1 kaupasta

Koiranruokakupin alustat toimivat apuna ruokailussa ja siisteyden ylläpidossa

Koiran ruokakupin alle on hyvä laittaa liukumaton muovinen alusta, joka helpottaa koiran ruokasotkujen siivoamista ja toisaalta pitää koiran ruokakupin paikoillaan. Koiran ruokakupin alle käy toki periaatteessa mikä tahansa alusta, muovinen ja pestävä, mutta siihen tarkoitetut tuotteet voit katsoa tältä sivulta ja verrata niiden hintoja. Nämä tuotteet on Suomen suurimmista lemmikkikaupoista netistä.

Monipuolinen valikoima erilaisia alustoja

Koirankupin alustaksi käy esimerkiksi erilaiset Trixien muoviset alustat. Pet Rebellion ja Hurtta merkeillä on myös tyylikkäitä erilaisia ruoka-alusta, joista voi valita omaan sisutukseen parhaiten sopivan. Little&Bigger merkillä on todella tyylikäs musta ja valkoinen luun mallinen silikoninen ruoka-alusta, joka on helppo pestä suihkussa tai puutarhaletkulla ulkona.

 

Jotkut koirat syövät niin sotkuisesti, että ruoka-alusta on yksinkertaisesti pakko olla. Tällöin kannattaa myös kiinnittää huomiota ruokakupin malliin ja laatuun, sillä jos koira hotkimisellaan ja nuolemisellaan lykkää kupin aina johonkin muualle ja sotkee joka paikan, kannattaa harkita painavamman tai jopa kiinteän ruokakupin hankintaa. Tällöin pelkkä ruoka-alusta ei riitä.

Siirry alkuun