Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Back on Track
Basic
Feel Active
Hurtta
Pomppa
Rukka
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Sadetakit ja haalarit

122 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen

Koiran sadetakit ja haalarit netistä

Netistä löytyy laaja valikoima parhaita koiranvaatemerkkejä, kuten Hurtta Outdoors, RuffWear, Tassu, Tcoat Orleans ja Rukka Protect, katso parhaat tuotteet tältä sivulta, vertaile hinnat ja klikkaa itsesi verkkokauppaan!

Koiran sadetakki tekee ulkoilusta miellyttävämpää

Koira kuin koira tarvitsee takkia ja haalaria keväisin ja syksyisin, usein myös talvella, joten tällainen varuste olisi hyvä löytyä jokaisen koiranomistajan varastosta. Koiran on nimittäin tärkeää päästä ulkoilemaan päivittäin kunnolla, olipa sää mikä hyvänsä. Ja siinä missä koiranomistaja satsaa omiin ulkoiluvaatteisiinsa, olisi hyvä panostaa myös koiran vaatteisiin. Riippuen lajista, koira saattaa tarvita lämmikettä tai pitkäkarvaiselle turkille suojaa tai ihan vain suojaa sateelta ja kuralta.

 

Useimmiten ihan kevyt takki riittää. Takissa olisi hyvä olla suoja myös mahan puolella, sillä silloin kun takkia tarvitaan on useimmiten kurainen ja märkä maa, joten mahan alle ulottuva takki suojaa myös kuralta ja märältä. Trixien Tcoat Orleans koirantakki on hyvä ja suhteellisen edullinen perustakki, jossa tosin ei ole suojaa kuin selässä. Softshell -koirantakissa on suoja myös mahan puolella, ja softshell materiaali on miellyttävä ja joustava koiran päällä.

Koirahaalari käytännöllinen ja erittäin suojaava

Koiranhaalari suojaa kuralta kunnolla, sillä se ulottuu koko koiran ruumiin yli jättäen tassut ja pään paljaiksi. Oikein kuraisilla keleillä haalari on todella käytännöllinen. Rukka Protect haalari suojaa vielä enemmän, sillä siinä on pään päälle ulottuva huppukin. Tämä sopii monille ulkona työskenteleville koirille. Joskus ihan pelkkä sadetakkikin silti riittää, kuten Rukka Stream sadetakki.

Siirry alkuun