Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Isle Of Dogs
Little&Bigger
Simple Solution
Trixie
Drymate
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Siivous ja puhdistus

32 tuotetta 1 kaupasta

Siivoustuotteet koiratalouksiin

 

Koiratalouksissa siivousta on paljon: on koirankarvoja pitkin taloa, sohvissa ja vaatteissa, on milloin pissan hajuja, milloin kakkoja nurkissa, milloin koira oksentaa jotakin, keväisin taas koiran tuoma kura meinaa saada kenen tahansa koiranomistajan hulluksi...

 

Koirataloudessa siivous onkin aina oma urakkansa ja sitä joutuu tekemään jatkuvasti. Siksi oikeanlaiset siivous- ja puhdistusvälineet sekä aineet on tärkeää olla käytössä, ne kuitenkin helpottavat valtavasti siisteyden ylläpitoa koirataloudessa.

Apuvälineitä koiran karvojen siivoukseen

Kaikkein olennaisinta on koirankarvojen siivous, sillä niitä on niin vaatteissa, lattioilla, matoissa kuin sohvissakin. Toki myös sängyssä, jos koiranomistaja päästää koiran samaan sänkyyn kanssaan. Koiran karvojen siivous sohvasta käy kätevimmin hyvällä imurilla, mutta pikasiivous on kätevä tehdä nukkahanskalla tai nukkaharjalla. Silikoninen RollCare-nukkarulla on teippirullaa vastaava tuote, mutta ei kertakäyttöinen. RollCare nukkaharjassa on silikoninen tahmea rulla, joka nappaa koirankarvat vaatteista, sohvista, autonpenkeiltä. Ja toki samalla myös muut roskat ja pölyt. RollCare nukkarullaan saa silikonisia rullanosia lisävarusteena.

Koirien pissa-alustat säästävät siivoukselta

Koiran pissat ja kakat ovat toinen suuri sotkun aihe koirataloudessa. Varsinkin silloin kun koiranpentu opettelee sisäsiistiksi, pissanhajuja on vähän siellä sun täällä. Tähän auttaa erilaiset kuivaksiopettelualustat, kuten pissa-alusta Dry Paws, Drymate Poddy Pad Green sekä Simple Solution kertakäyttöiset treenausalustat. Ensi hätiin pissa-alustaksi kelpaa ihan tavalliset sanomalehdet levitettynä pitkin lattioita.

 

Kun vahinkoja silti sattuu, Vapet tai Simple Solution puhdistus- ja hajunpoistoaineilla on nopea ja helppo saada pissanhaju pois lattiasta. Nämä aineet puhdistavat pissan sekä hajun ja jättävät jälkeensä raikkaan tuoksun. Tuotteet ovat turvallisia sekä koirille että ihmisille. Matosta pissanhaju lähtee pois vain pyykkikoneessa tai muuten pesemällä, hajunpoistoon voi kokeilla myös etikalla liottamista. Katso etikalla siivoamisesta lisää Marttojen sivuilta.

Siirry alkuun