Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Basic
EBI
Feel Active
Firedog
Flexi
Hurtta
Kurgo
Pro Dog
RuffWear
Rukka
Show Dog
Trixie
Alac
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Taluttimet

149 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen

Koiran talutushihnat ja taluttimet netistä

Netistä voit tilata kaikki parhaan merkkiset koiran taluttimet ja talutushihnat, kuten Hurtta talutushihnat heijastimilla ja joustolla, Flexi kelataluttimet sekä jouksutaluttimet vyöllä. Netistä voit tilata myös laadukkaat nahkataluttimet. Katso tuotteet tältä sivulta, vertaile hinnat ja tilaa parhaat suoraan verkkokaupasta klikkaamalla itsesi kauppaan.

 

Koiran talutin on sellainen asia, jossa ei kannata säästää, sillä taluttimia tarvitaan joka ikinen päivä monta kertaa. Esimerkiksi laadukas kunnollinen Flexi kelatalutin saattaa kestää koko koiran eliniän, kun samana aikana edullisemmat merkit saattavat hajota jo vuoden käytön jälkeen. Kunnollinen talutin kestää aikaa, on hyvä ja toimiva sekä on turvallinen koiralle ja omistajalle.

Flexi kelataluttimet

Flexi kelatalutin on todella suosittu ja käytännöllinen talutin kenelle tahansa koiralle ja monenlaiseen käyttön. Flexin idea on, että kelalta annetaan koiralle tarpeeksi hihnaa, jolloin koiraa voi pitää tarpeen mukaan sekä lähellä että antaa sen haistella kauempana. Enimmäkseen Flexit sopivat hyvin pissatuslenkeille ja kevyille kävelylenkeille, juoksu- ja pyörälenkeille kannattaa hankkia asianmukaiset taluttimet.

 

Flexillä on useita eri malleja ja kokoa taluttimista. Onkin tärkeää, että valitset oikean kokoisen ja vahvuisen taluttimen koirallesi. Suurelle koiralle pikkukoiran kelatalutin ei toimi, se voi jopa hajota ensimmäisestä kiskaisusta, mikä taas voi aiheuttaa lenkillä jopa vaaratilanteen. Flexi Giant kelataluttimet on tarkoitettu suurille ja vahvoille koirille.

 

Hihnat ja talutushihnat

Ihan tavallinen talutushihna on usein kätevin silloin, kun liikutaan ihmisten ilmoilla ja koiran on joka tapauksessa oltava koko ajan vierellä. Nahkahihna on suosituin ja kestävin hihna, sillä se on miellyttävä kädessä ja kestää pitkään. Netistä saa ainakin Feel Braid merkkisiä nhakahihnoja.

 

Hihnoja valmistetaan myös nylonista ja muista materiaaleista, sekä materiaalista, joka joustaa. Hunter Sofite talutin on todella laadukas ja kestävä talutushihna. Hurtta Outdoors merkiltä taas löytyy joustava talutin, jossa on myös heijastinominaisuus. Rukka Visible talutin taas on perushyvä talutushihna.

 

Koiran kanssa juostessa kannattaa käyttää joustavaa talutushihnaa, mutta kaikkein kätevin talutin juostessa on juoksuvyö, jossa koiran talutushihna on kiinni. Trixieltä löytyy hadsfree talutushihna, joka on joustava ja vyötärölle kiinnitettävä.

Noutajatalutin

Noutajalla käytetään usein kankaista narua, joka kiristyy vedettäessä. Se on kuin kuristuspanta, mutta ei kurista yhtä paljon. Noutajataluttimella yritetään hillitä noutajien luontaista taipumusta pyrkiä vauhdilla eteenpäin.

Siirry alkuun