Koiratarvikkeet netistä

Talvitakit

6 tuotetta 1 kaupasta

Koiran talvitakki netistä

Talvella useimmat koirat tarvitsevat lämmikettä, varsinkin lyhytkarvaiset aluskarvattomat koirat palelevat Suomen talvessa ilman talvitakkia. Katso parhaat tuotteet ja merkit tältä sivulta, vertaile hinnat ja tee tilaus klikkaamalla itsesi verkkokauppaan!

Erilaisia malleja monille koiraroduille

Sekä pienille että isoille koirille löytyy netistä monenlaisia koiran talvitakkeja, joissa on sekä lämpimämpiä että ohuempia malleja. Malli ja takin paksuus valitaan koirarodun perusteella: mitä ohuempi karva, sitä helpommin koira palelee pakkasessa. Paksukarvainen koira ei talvitakkia tarvitse, sillä ne kasvattavat luonnollisen paksun talvikarvan. Talvellakin riittää takiksi ohuempi takki tai sadetakki. Kannattaa kysellä koiraihmisten kokemuksia siitä, millainen takki kullekin rodulle sopii parhaiten.

Monet merkit tarjoavat lämpimiä ja kestäviä talvitakkeja 

Hyviä istuvia talvitakkeja on esimerkiksi Flamingon Tassu -koirantakit, jotka ovat todella lämpimiä. Rukalta taas löytyy pariakin talvitakkimallia, Rukka Blizzard sekä talvihaalareita Rukka Snowflake sekä Rukka Protect haalarit. Laadukkaita ja kestäviä koirantakkeja ovat Hurtta Outdoors talvitakit sekä Tomppapomppa lämpötakit. Grizzly II koirantakki sekä All Seansons 3in1 takit ovat kevyitä perustakkeja ja sopivat useimmille koiraroduille. Näistä takeista on useita kokoja, joten pienet koirat ja isot koirat saavat kyllä sopivan takkinsa myös netistä.

Siirry alkuun