Ferplast Coco Trench -koirantakki - selän pituus noin 40 cm
29,99€
Ferplast Cambridge -koirantakki - selän pituus noin 34 cm
24,99€
Cozy Polkadots -koirantakki - selän pituus noin 35 cm (L-koko)
9,99€
Koiranloimi Back on Track
59,95€
Fleeceloimi Back on Track
59,95€
Verkkoloimi Back on Track
59,95€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Back on Track
Ferplast
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Peten Koiratarvike
Zooplus
Poista kaikki suodattimet

Talvitakit

23 tuotetta 2 kaupasta

Koiran talvitakki netistä

Talvella useimmat koirat tarvitsevat lämmikettä, varsinkin lyhytkarvaiset aluskarvattomat koirat palelevat Suomen talvessa ilman talvitakkia. Katso parhaat tuotteet ja merkit tältä sivulta, vertaile hinnat ja tee tilaus klikkaamalla itsesi verkkokauppaan!

Erilaisia malleja monille koiraroduille

Sekä pienille että isoille koirille löytyy netistä monenlaisia koiran talvitakkeja, joissa on sekä lämpimämpiä että ohuempia malleja. Malli ja takin paksuus valitaan koirarodun perusteella: mitä ohuempi karva, sitä helpommin koira palelee pakkasessa. Paksukarvainen koira ei talvitakkia tarvitse, sillä ne kasvattavat luonnollisen paksun talvikarvan. Talvellakin riittää takiksi ohuempi takki tai sadetakki. Kannattaa kysellä koiraihmisten kokemuksia siitä, millainen takki kullekin rodulle sopii parhaiten.

Monet merkit tarjoavat lämpimiä ja kestäviä talvitakkeja 

Hyviä istuvia talvitakkeja on esimerkiksi Flamingon Tassu -koirantakit, jotka ovat todella lämpimiä. Rukalta taas löytyy pariakin talvitakkimallia, Rukka Blizzard sekä talvihaalareita Rukka Snowflake sekä Rukka Protect haalarit. Laadukkaita ja kestäviä koirantakkeja ovat Hurtta Outdoors talvitakit sekä Tomppapomppa lämpötakit. Grizzly II koirantakki sekä All Seansons 3in1 takit ovat kevyitä perustakkeja ja sopivat useimmille koiraroduille. Näistä takeista on useita kokoja, joten pienet koirat ja isot koirat saavat kyllä sopivan takkinsa myös netistä.

Siirry alkuun