Koiratarvikkeet netistä

Taste of the Wild on luonnollista ja laadukasta koiranruokaa

Taste of the Wild ruuat ovat huippulaatuisia luonnon inspiroimia ruokia, joiden proteiini tulee joko laadukkaasta lampaasta tai riistasta. Ruuat sopivat kaikille roduille, mutta eri ikäkausille Taste of Wild ruokavalikoimassa on omat ruokalajinsa.

 

Taste of the Wild koiranruuat valmistetaan Yhdysvalloissa korkealuokkaisista raaka-aineista ja mahdollisimman pitkälle koiran alkuperäisiä tarpeita noudattaen. Erilaisia ruokavaihtoehtoja on useita, mutta pääasiassa kaikki ne soveltuvat kaikille koiraroduille. Taste of the Wild kuivaruuissa on satsattu myös herkulliseen makuun, joka saa nirsoimmankin koiran syömään ja nauttimaan ruuasta.

Kaikille koirille sopivaa

Esimerkiksi Taste of the Wild Sierra Mountain lampaanlihaan sisältävä täysravinto sopii kaikenikäisille ja kaikenlaisille koirille. Se on erinomainen tuote kokeilla Taste of the Wild ruokia, koska se on paitsi herkullinen myös viljaton ja sisältää vain yhtä proteiininlähdettä, lammasta, joka ei niin herkästi allergisoi herkkiäkään koiria. Tuotteessa on korkea antioksidanttipitoisuus sekä paljon turkille, iholle ja aivoille tärkeitä omega-rasvahappoja. Hiilihydraattien lähteenä ruuassa käytetään kivennäisainepitoista ja kuitipitoista bataattia.

Siirry alkuun