Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Chadog
Ideal Dog
PetEasy
Phoenix
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Trimmauspöydät

11 tuotetta 1 kaupasta

Koirien trimmauspöydät netistä

Koiran trimmaaminen on aloittelijalle haastavaa ja jännittävää. Onnistunut trimmaus vaatii usein ainakin kärsivällisyyttä ja oikeita trimmausvälineitä. Tärkeässä osassa on myös koiran trimmauspöytä, joka mahdollistaa omistajalle ergonomisen ja hyvän paikan trimmata koira. Koirien trimmauspöydässä on usein pitävä pinta, jolloin koira ei luiskahda pöydältä, vaan pysyy trimmatessa hyvin paikallaan. Osassa trimmauspöytiä on myös mukana kaulain, johon koiran saa kätevästi kiinni trimmauksen ajaksi. Koirien trimmauspöydät on kätevä ostaa suoraan netistä. Trimmauspöytien valikoima on käyty aika äkkiä läpi, joten yleensä valinta on suhteellisen helppo tehdä. Valinnassa on hyvä pitää mielessä trimmauspöydän koko. Trimmauspöytä tulee olla sopivankokoinen suhteessa trimmattavaan koiraan. Liian pieni trimmauspöytä usein ahdistaa koiraa ja liian ison trimmauspöydän kanssa omistajan pitää kurotella liikaa trimmatessaan. Trimmauspöytien hinnat pyörivät 100 eurosta ylöspäin, mutta yleensä ne saa hyvin myytyä myös eteenpäin, joten trimmauspöytään kannattaa panostaa.

Koirien trimmauspöytä pyörillä taipuu moneen

Yleensä trimmauspöydät voi taittaa ja säilytys onnistuu näin pienessä tilassa. Jos harrastaa koiranäyttelyitä, voi olla kätevää ostaa trimmauspöytä pyörillä, niin trimmauspöytää on kevyempi liikutella myös kisapaikalla. Esimerkiksi Show dogilla on trimmauspöytä pyörillä. Paljon näyttelyitä kiertävän kannattaa panostaa laatuun. Tholo Rally trimmauspöytään kuuluu irrotettavat pyörät sekä säädettävä vetotanko. Tholo Rally-trimmauspöytää voi käyttää erinomaisesti myös kärrynä näyttelyhäkille. Koiranpentu kannattaa totuttaa trimmauspöytään jo pienestä pitäen. Trimmauspöydällä voi palkita pentua rauhallisesta käytöksestä herkkupaloilla. Pitkäturkkinen koiranpentu tulee todennäköisesti viettämään pitkiä aikoja trimmauspöydällä, joten siitä kannattaa tehdä alusta asti mukava juttu. 

Yleistä trimmauspöydistä

Erityisesti pitkäkarvaisia koirarotuja joudutaan trimmaamaan säännöllisesti. Tottuneen koiran omistajan on helppo tehdä trimmaus itsekin, etenkin jos hänellä on käytössään sopivat välineet. Koiran trimmauspöydät on kehitetty helpottamaan koirien turkin hoitoa: hyvällä ja tukevalla pöydällä trimmaaminen sujuu joutuisasti. Hyvän koiran trimmauspöydän tuntomerkkejä ovat tukevuus, riittävä koko, säädettävä korkeus, luistamaton, helposti puhdistettava pinta ja tanko, johon koiran saa kiinnitettyä trimmauksen ajaksi. Tämä on usein tarpeen trimmaukseen tottumattomien tai hermostuneiden koirien kohdalla. Hyvällä koiran trimmauspöydällä työ sujuu ja tulokseksi saadaan siisti ja kaunisturkkinen koira.

Koiran trimmauspöytiä myydään useimmissa koiratarvikkeisiin erikoistuneissa verkkokaupoissa netissä. Markkinoilla on useita merkkejä ja paljon erikokoisia ja -laatuisia pöytiä. Kevyet, kokoontaitettavat trimmauspöydät soveltuvat hyvin esimerkiksi näyttelyolosuhteisiin koiran viimeistelemiseksi. Suuremmat ja tukevammat pöydät soveltuvat puolestaan ammattitrimmaajille, usean koiran omistajille ja kotikäyttöön. Koira kannattaa opettaa pienestä pitäen trimmaukseen pöydällä: sopivan korkuisella pöydällä työskentely ei rasita trimmaajaa ja työ edistyy nopeasti.


Edistyneimmät koiran trimmauspöydät ovat hydraulisesti säädettävissä koiran tai trimmaajan koon mukaan. Portaaton säätö helpottaa työskentelyä ja parantaa ergonomiaa, koira on aina oikealla korkeudella trimmaajan kokoon nähden. Hyvillä työvälineillä on ilo työskennellä, ja myös koira on sitä tyytyväisempi, mitä nopeammin se pääsee jatkamaan kesken jääneitä koiranpuuhiaan trimmauksen jälkeen. Suurilla koiratarvikeliikkeillä kuten Mustilla ja Mirrillä, Zooplussalla, Petnapilla ja Peten Koiratarvikkeella on tarjolla laajat valikoimat erilaisia trimmauspöytiä. Petnapin omassa, laadukkaassa ja edullisessa trimmauspöytäsarjassa on vaihtoehtoja kaikkiin trimmaustarpeisiin.

Koiran trimmauspöytä on tärkeä työväline kaikille näyttelykoirien omistajille ja tietenkin ammattitrimmaajille, mutta sillä on käyttöä kaikkien pitkäkarvaisten rotujen koirien omistajille. Koiran turkin hyvä hoito on aivan yhtä tärkeää kuin omien hiusten pesu. Pesemättömänä ja hoitamattomana turkki likaantuu, takkuuntuu, pudottaa karvoja ja vaikuttaa sekä koiran ulkonäköön että terveyteen. Vanhan, kuolleen irtokarvan ja aluskarvan poistamatta jättäminen voi aiheuttaa koiran iholle vakavia terveysongelmia, eikä sitä kukaan lemmikinomistaja toivo ystävälleen. Karvojen leikkaus tassuista ja varpaiden välistä vähentää tassujen likaantumista ja roskien kulkeutumista sisälle. Koiran kynsien leikkaus kuuluu myös normaaleihin koiran hoidon rutiineihin. Nämä tehtävät on vaivattominta suorittaa koiran trimmauspöydällä. Monet koirat tottuvat helposti trimmaukseen ja muihin hoitotehtäviin ja nousevat mielellään trimmauspöydälle. Pelokkaat tai hermostuneet koirat voi kiinnittää trimmauspöydän pidikkeeseen hoitotoimenpiteiden ajaksi.

Pienet, taitettavat koiran trimmauspöydät soveltuvat hyvin kuljetettaviksi mukana vaikkapa näyttelyissä. Niillä koira on helppo viimeistellä edustuskuntoon ennen kehään astumista. Tottuneet näyttelykoirat poseeraavat mielellään hieman muita ylempänä ja esiintyvät myös silloin kun eivät ole kehävuorossa. Omistajan työskentely on helppoa pöytätasolla varsinkin pienten koirien kanssa.

Verkkokauppojen laajoista valikoimista löytyvät koiran trimmauspöydät kaikkiin erilaisiin tarpeisiin. Netistä tarvikkeiden hankkiminen on helppoa ja kätevää netistä. Selailet vain verkkokauppojen valikoimaa vapaahetkenäsi, valitset sopivat tuotteet ja teet tilauksen suoraan verkkokauppaan. Tilaamasi tuotteet saapuvat muutaman päivän kuluttua postiin, matkahuoltoon tai suoraan kotiin. Tämä on todella kätevää, ja etenkin pienempien paikkakuntien ja syrjäseutujen asukkaille on todellinen lottovoitto saada hankittua haluamasi tuotteet ilman päivän tai parin kaupunkimatkaa. Internet on tuonut kaikkien ulottuville mahdollisuuden hankkia tuotteita, joita aikaisemmin sai vain erikoisliikkeiden usein rajallisista valikoimista. Nyt kaikki nämä valtavat tuotevalikoimat ovat kaikkien saatavilla, ja jos et löydä haluamaasi tuotetta verkkokaupasta, voit aina kysyä liikkeen asiakaspalvelusta mahdollisuutta kyseisen tuotteen hankkimiseksi. Ja mikä parasta, nettikaupat ovat aina auki. Voit asioida niissä aina kun sinulle itsellesi sopii, etkä ole sidottu liikkeen aukioloaikoihin. Koiran trimmauspöytien tyyppiset erikoistuotteet ovat erinomainen esimerkki verkkokauppojen vaikutuksesta kaupankäyntiin nykypäivänä.

Lyhyesti trimmauspöydistä

  • Pitkäkarvaisten koirien hoidossa jatkuvasti tarpeen
  • Helpottavat koiran hoitoa
  • Erikoistuote, jonka saa helposti hankittua netistä, kuten Peten Koiratarvikeesta tai Mustista ja Mirristä
Siirry alkuun