Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Basic
Dogman
EBI
Ferplast
Flamingo
Happy-House
Little&Bigger
Racinel
Scruffs
Trixie
Wolf of Wilderness
Hunter
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Peten Koiratarvike
Zooplus
Poista kaikki suodattimet

Tyynyt ja peitot

192 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Koiran tyynyt ja peitot netistä

 

Koiran tyyny tarkoittaa pääasiassa lattialle asetettavaa pehmeää ja laakeaa patjaa, joka toimii koiran petinä, ei suinkaan pään alle asetettavaa tyynyä. Koiratyyny lattialla lisää koiran mukavuutta ja parantaa koiran unta. Varsinkin vanhemman koiran, jolla on jo nivelvaivoja.

 

Koiratyynyjä löytyy useilta eri merkeiltä. Trixie-merkillä on valtavasti erilaisia koiran tyynyjä ja petejä. Samoin Cozy, Basic, 2in1, Amuller Lindo, Tartan, Wellness, Technicolor, Strong&Soft ja monelta muulta merkiltä löytyy laadukkaita, kestäviä ja pehmeitä koirantyynyjä, erilaisin kankain, erilaisiin sisustuksiin sopiviksi. Todella kauniita ja houkuttelevan näköisiä ovat karvaiset Dogmaxx Cream sekä Frinchillo -lepotyynyt, jotka sopivat nykysisustukseen kuin valettu, mutta jotka on kuitenkin helppo pestä ja puhdistaa.

Puhdistus on helppoa

Useimmissa koirantyynyissä on käytännöllinen helposti puhdistettava kangas, kuten keinomokkainen polyesteri, plyysi, fleece tai jämäkkä puuvilla. Päälliset saa tyynyistä irti ja pyykkikoneeseen, mikä helpottaa melkoisesti puhtaanapitoa.

 

Luonnollisuutta arvostava voi olla kiinnostunut Aumuller Barock -spelttityynystä, joka on hellävarainen, niveliä säästävä ja lämpöä tasaava koirantyyny. Siinä on jauhettua spelttiä kerros päällä ja sisällä Diolen-kuitua. Spelttikerros pitää tyynyssä sekä lämmön että kosteuden hyvänä ja terveellisenä koiralle.

 

Koiran peitot ovat käteviä esimerkiksi reissussa, kun auton penkkejä tai peräkonttia täytyy suojata koiran karvoilta. Sama pätee myös kotona, mikäli koira saa tulla sohvalle makaamaan. Tällöin olisi hyvä opettaa sohvalla koiralle oma paikka, johon laitetaan koiran peitto suojaamaan sohvan kangasta. Pennuille taas erilaiset fleecepeitot ovat olennaisia varusteita, sillä pennut palelevat herkästi. Katso kaikki tuotteet tältä sivulta ja vertaile hintoja! Tilaa tuotteet klikkaamalla tuotteen kohdalla 'Kauppaan', jolloin pääset suoraan verkkokaupan tuotesivulle.

Siirry alkuun