Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Acme
All For Paws
Andis
Back on Track
Basic
Baskerville
EBI
Feel Active
Firedog
Flamingo
Flexi
Halti
Hurtta
Julius-K9
Kong
Kurgo
Kusse & Kutta
Little&Bigger
Non-Stop
Orbiloc
Oster
Petsafe
Pomppa
Pro Dog
RuffWear
Rukka
Scruffs
Show Dog
Trixie
Wahl
Alac
Bagsonboard
Tractive
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Ulkoilu

1340 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen

Koiran kanssa ulkoilu

Koira on lemmikki, joka nauttii ulkoilusta yhdessä omistajansa kanssa. Koira myös tarvitsee liikuntaa vähintään kolme kertaa päivässä, joten ulkoilu on merkittävä osa arkea koiran kanssa. Koira tekee tarpeensa ulos, mutta se rakastaa myös haistella ulkomaailman viestejä. Taajaan asutuilla alueilla koirien jätökset on kerättävä pois järjestyslain velvoittamana. Koiran kakkapussit, kakkapussitelineet, kakkapussipidikkeet sekä maatuvat kakkapussit ovat käteviä apuvälineitä koiran ulkoilutukseen ja ulosteiden keräämiseen. Kakkapussit on kätevä tilata isoina erinä netistä, niin tuotteet saa yleensä myös edullisemmin kuin yksittäin ostettuna.  

 

Koiran ulkoilu tarvikkeet netistä

Ulkoiluun koira tarvitsee ainakin kaulapannan tai valjaat sekä lisäksi taluttimen. Kaulapannan valinta on varmasti uudelle omistajalle haastava, koska netistä löytyy laaja valikoima erilaisia koiran kaulapantoja. Koiran koko ja rotu vaikuttavat luonnollisesti siihen, mikä on koiralle hyvä kaulapanta. Nahkakaulapannat ja heijastavat nailonkaulapannat ovat suosituimpia kaulapantoja. Koiralle valjaat ovat usein miellyttävämmät käytössä kuin pelkkä kaulapanta. Koiran valjaissa paino jakaantuu tasaisesti joka puolelle, joten kaula ja niska eivät rasitu. Koiran valjaiden valinnassa on kiinnitettävä huomiota siihen, että valjaat istuvat koiralle hyvin. Liian isot tai pienet valjaat voivat hiertää koiraa epämiellyttävästi.

 

Flexi kelataluttimet sopivat hyvin lenkeille, joissa koira saa vapaammin liikkua myös kauemmas omistajastaan haistelemaan ympyröivää maailmaa. Nahkainen talutushihna tai nylon talutin on parempi taas ihmisten ilmoilla, missä koiran on pysyttävä koko ajan lähellä omistajaansa. Koiran hihnat kannattaa hankkia netistä vertailemalla ja tutustumalla valikoimiin. Koiran taluttimia tarvitsee yleensä useamman eri käyttötarkoituksiin. Laatuun kannattaa panostaa koiran hihnoissa, koska käyttö on kovaa ja jokapäiväistä. Jos tykkää pyöräillä, niin koirien kanssa pyöräilemiseen on saatavilla erilaisia apuvälineitä netistä. Pyörätalutin, polkupyörälaukku tai koirakärryt pyörään ovat hyvä sijoitus, jotka tekevät koiran kanssa liikkumisesta helppoa ja vaivatonta. 

 

Koiran vaatteet sekä huomio- ja heijastintuotteet

 

Suomen ilmastossa koiran vaatteille ja huomio- ja heijastintuotteille on ehdottomasti tarvetta. Koiran vaatteita on helppo löytää netistä eri koossa ja väreissä. Koirien vaatteet miellyttävät myös omistajan silmää, lisäksi että ne lämmittävät koiraa kylmissä olosuhteissa. Koiran takit, sadevaatteet, tossut, kengät ja haalarit pitävät huolen, että koiran on miellyttävä ulkoilla säällä kuin säällä. Pimeään aikaan koiran huomioliivit, heijastinliivit ja vilkkupannat tulevat tarpeen, jotta liikkuva koira erottuu pimeästä. Koiran turvallisuus on tärkeää, joten huomioliiveihin kannattaa panostaa. Kuonokopat ovat käteviä apuvälineitä aggressiiviselle koiralle esimerkiksi hoitotoimenpiteitä tai rappukäytävässä kulkemista varten. Kuonokopat eivät kuitenkaan sovellu pitkäaikaiseen käyttöön. Kaikki ulkoiluun liittyvät tarvikkeet on näppärästi esillä koiratarvikkeita.com sivustolla, joten hintavertailu ja tuotteiden selaaminen on helppoa. Klikkaa itsesi kauppaan ja tilaa tarvitsemasi koiran ulkoilu tarvikkeet jo tänään.

Siirry alkuun