Koiratarvikkeet netistä

Vedonestovaljaat

12 tuotetta 1 kaupasta

Koiran vedonestovaljaat netistä

Kun koira vetää lenkillä niin, että taluttajan käsi meinaa irrota, on parempi tehdä asialle jotain ja pian. Aivan ensihätiin voi auttaa vedonestovaljaat, jotka voi tilata myös netistä. Vedonestovaljaita on Trixie ja Petsafe merkeillä sekä Halti koulutusvaljaat toimivat hyvin vedonestokoulutuksessa. Katso tuotteet ja tilaa netistä parhaat!

Tietoa vedonestovaljaista

Vedonestovaljaiden idea on yksinkertaisimmillaan kiristää niin paljon koiran vetäessä, että koiran on pakko hellittää vetoa. Eri koiraroduille käy yleensä aika lailla samat vedonestovaljaat, oikeastaan koolla vain on merkitystä. Vedonestovaljaat käyvät vedonestokoulutuksessa ensiapuna, mutta koiralle kannattaa myös aloittaa uudestaan intensiivinen rinnallakulkemiskoulutus, sillä siitä on hyötyä koko koiran loppuelämän kannalta jokaikisessä tilanteessa.

Dog-e-walk ultraäänikoulutin avuksi lenkeille

Mikäli perinteiset vedonestovaljaat eivät toimi, kannattaa kokeilla myös Dog-e-Walk ultraäänikoulutinta, joka lähettää ääntä aina kun koira vetää liikaa. Koulutin asennetaan koiran talutushihnan ja kaulapannan väliin. Joskus myös kuonon ympärille tuleva remmi saattaa hillitä koiran vetohaluja, sillä vetämisen aiheuttama paine kuonossa on niin suuri ja epämiellyttävä että koira lopettaa vetämisen.

Siirry alkuun