Koiratarvikkeet netistä

Viljaton koiranruoka

4 tuotetta 1 kaupasta

Viljaton koiranruoka on sopiva vaihtoehto allergiselle koiralle

Viljattomia koiranruokia on nykyään saatavilla todella paljon erilaisia. Koirien allergioiden yleistyttyä viljattomissa vaihtoehdoissa on jo todella paljon valinnan varaa.

 

Viljatonta ruokavaliota kannattaa kokeilla koiralle silloin, kun koiralle tulee edes pieniä allergiaoireita: kutinaa, ihottumaa, turkkiongelmia, ongelmia tassuissa, suussa tai korvissa, silmissä, vatsaongelmia tai yleisesti atopiaa. Erilaiset gluteeniviljat ovat koirilla, samoin kuin ihmisillä, todella yleinen erilaisten oireiden aiheuttaja.

 

Koiran allergisuus kannattaa tarkistaa ajoissa

Viljat pitävät kehossa yllä matalatasoista tulehdustilaa, joka on yhtä huono koiralle kuin ihmiselle. Matala-asteinen tulehdustila aiheuttaa ennen pitkää herkille koirille erilaisia sairauksia ja altistaa allergioille. Mikäli huomaat koirasi olevan yliherkkä jo pentuna, kannattaa sille syöttää viljattomia ruokia pennusta saakka. Näin riskit sairauksien ja allergioiden puhkeamiseen pienenee. Koira ei kuitenkaan oikeasti tarvitse viljaa mihinkään. Esimerkiksi susi ei juurikaan syö viljaa, sillä se käyttää enimmäkseen ravinnokseen saalistamaansa riistaa, jotka ainakin alun perin ovat syöneet metsästä marjoja, villiyrttejä ja juuria.

 

Hyviä ja laadukkaita viljattomia koiranruokia ovat esimerkiksi Carnilove täysravinto, joka on todella lihapitoista, maukasta ja laadukasta ruokaa koiralle. Myös Terra Canis koiranruoka on loistava vaihtoehto herkälle koiralle. Viljattomia vaihtoehtoja löytyy todella paljon myös muilta alasivuilta, sillä todella monissa laadukkaimmissa koiran märkäruuissa ja kuivaruuissakaan ei ole lainkaan viljoja. Useimmissa ei ole lainkaan hiilihydraattejakaan.

Siirry alkuun