Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Feel Active
Little&Bigger
Pomppa
Rukka
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Villapaidat ja neuleet

36 tuotetta 1 kaupasta

Koiran villapaidat netistä

Varsinkin pikkukoirat palelevat kylmällä ilmalla myös sisätiloissa. Tällöin hyvä vaate koiralle on ihana lämmin ja pehmeä villapaita, joka on helppo ja nopea pukea päälle ja on miellyttävä päällä. Katso netistä parhaat tuotteet ja tarjoukset koiran villapaidoista!

Villapaitoja jokaiseen tilanteeseen

Villapaitoja tarvitsevat useimmiten pienet ja erittäin ohutkarvaiset koirat, kuten chihuahuat, whippetit ja muut pikkukoirat, joilla ei ole aluskarvaa eikä rasvaa yhtään. Villapaita sopii esimerkiksi chihuahuan vaatteeksi paitsi kotiin, myös silloin, kun matkustat koiran kanssa esimerkiksi autolla, junalla tai lentokoneella. Villapaita on miellyttävä päällä ja se päällä matkustaminen on varmasti mukavampaa kuin hiostavan viitan tai takin kanssa.

Nopeasti puettavia villapaitoja isommallekin koiralle

Ihania ja lämpimiä norjalaisvillapaitoja pehmeällä fleecevuorella löytyy Zooplus verkkokaupasta. Näistä villapaidoista löytyy sopivat koot myös isommalle koiralle, joten esimerkiksi ohutkarvaiset juoksijat, dalmatialaiset ja muut on mahdollista pukea myös villapaitaan. Mustin ja Mirrin valikoimissa on pinkki ja turkoosi Basic Lovely villapaita, joka on todella nopea pukea päälle, se on ohut mutta lämmittää mukavasti.

Siirry alkuun