Koiratarvikkeet netistä

Wolf of Wilderness koiranruoka on luonnollinen ja runsasproteiininen vaihtoehto

Wolf of Wilderness koiranruuat ovat erinomaisia erityisesti isoille, aktiivisille koirille,jotka tarvitsevat paljon laadukasta proteiinia. Wolf of Wilderness koiranruuat on kehitelty mahdollisimman pitkälti suden ruokavaliota matkien, alkuperäisistä laadukkaista raaka-aineista.

 

Wolf of Wilderness koiranruuat ovat lähes koiranruokien aatelia, sillä erityisesti aktiivisille koirille, joilla on lisäksi herkkyysongelmia ruokien kanssa, nämä ruuat ovat oiva valinta! Wolf of Wilderness koiranruuat ovat viljattomia ja gluteenittomia, niissä ei käytetä mitään keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita. Tuotteet soveltuvat myös vilja-allergioista kärsiville koirille.

 

Lihapitoinen koiranruoka

Valmistuskessa käytetään paljon tuoretta laadukasta lihaa: esimerkiksi kanaa, lammasta, ankkaa tai riistaa. Tällöin lihapitoisuus on yli puolet valmistusvaiheessa, ja kuivapainostakin raakaproteiinia on ainakin 25 prosenttia. Lisäksi lihan höysteenä käytetään juureja, yrttejä ja metsämarjoja, joista koira saa luonnollisella tavalla tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet.

Siirry alkuun